Krimi

48-årig anholdt for trusler mod politiet

Truslerne betød, at politiet i Esbjerg gik i forhøjet beredskab. Også i Nordjylland rykkede politiet ud på grund af truslerne.

Syd- og Sønderjyllands Politi har onsdag middag anholdt en 48-årig mand for trusler mod politiet.

Anholdelsen fandt sted klokken 13.02 uden dramatik, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Tidligere på dagen havde flere borgere henvendt sig til politiet, fordi en mand via nettet streamede trusler rettet mod politiet i Esbjerg.

Derfor gik politiet i forhøjet beredskab, og ekstra politi blev sendt på gaden forskellige steder i Esbjerg og omkring politistationen i byen.

Billeder fra stedet har vist betjente bevæbnede med geværer stå vagt på gaden uden for politistationen.

Betjente kan ses flere steder omkring politistationen som følge af truslerne.

Den 48-årige mand var i forvejen kendt i det psykiatriske system. Han er blevet sigtet for at have fremsat trusler mod politiet. Nu skal politiets anklagemyndighed tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Anmeldelse om trusler i Nordjylland

Også Nordjyllands Politi rykkede onsdag ud på grund af truslerne mod Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet iværksatte en større politiaktion i Vendsyssel, fordi den mistænkte har tilknytning til en adresse i Tårs, opslyer Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Når vi modtager sådan en anmeldelse, så tager vi ingen chancer. Derfor afsender vi straks flere patruljer til stedet, siger vicepolitiinspektør ved Nordjyllands Politi Anders Uhrskov i pressemeddelelsen.

Han tilføjer, at de nordjyske betjente assisterer de sønderjyske med efterforskningen, og derfor kan der stadig være politi i området omrking Tårs.