Krimi

En dræbt i voldsom ulykke på Langebro

Seks biler er stødt sammen på Langebro, og en person er afgået ved døden. Politiet er tilbageholdende med oplysninger.

En person er natten til tirsdag omkommet i en trafikulykke på Langebro i København.

Det oplyser vagtchef hos Københavns Politi Michael Andersen.

- Vi fik en anmeldelse klokken 00.24 om, at seks til syv personbiler er stødt sammen i indadgående retning mod København. En person er her afgået ved døden, siger Michael Andersen.

Kort efter klokken fem tirsdag morgen kan han dog fortælle, at der er tale om seks biler.

Bilinspektører har siden ulykken været i gang med at undersøge, hvad der er sket på broen. I den forbindelse har politiet afhørt vidner, og der skal nu indhentes videoovervågning fra området.

- Vi skal have undersøgt, om der er blevet kørt for stærkt. Noget kunne tyde på det, men det skal overvågningen være med til at fastlægge, siger Michael Andersen til TV 2 tirsdag morgen.

Langebro spærret

Langebro har også været spærret for trafik. Der lå store mængder olie og kølervæske fra de implicerede biler på vejbanen.

Broen blev åbnet igen klokken 04.34, oplyser vagtchefen til TV 2.

Han fortalte tidligere på natten, at en person var stukket af fra ulykkesstedet. Politiet har efterfølgende anholdt en 25-årig mand.

Ingen andre er kommet alvorligt til skade i ulykken.

Politiet har endnu ikke underrettet de pårørende til den dræbte, og derfor vil politiet ikke videregive oplysninger.

På billeder fra Hovedstadens Beredskabs Twitter-konto kan man se, at der var mange redningsfolk og ambulancer på stedet.

Københavns Politi oplyser tirsdag formiddag til TV 2, at de ikke ønsker at udtale sig yderligere om sagen på nuværende tidspunkt. Det er endnu uvist, hvor mange personer, der var involveret i ulykken, ligesom de pårørende til den dræbte fortsat ikke er underrettet.