Krimi

Dræbte svenskere er identificeret

To personer blev tirsdag aften skuddræbt i Sennepshaven i Herlev.  Mathias Øgendal / Ritzau Scanpix

Der er tale om to mænd på 21 og 23 år, oplyser Københavns Vestegns Politi.

De to mænd, der blev dræbt i Herlev tirsdag aften, er nu endeligt identificeret. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om to svenske mænd på henholdsvis 21 og 23 år. De nærmeste pårørende er underrettet.

- Vi har forståelse for, at denne sag giver anledning til mange spørgsmål i offentligheden, men vi håber samtidig på forståelse for, at vi bliver nødt til at være tilbageholdende med informationer i denne sag af hensyn til efterforskningen, som er meget omfattende og involverer en række danske politikredse og svensk politi, siger politiinspektør Flemming Madsen ifølge pressemeddelelsen.

Københavns Vestegns Politi er fortsat massivt til stede omkring Sennepshaven i Herlev, hvor drabene skete, for at efterforske sagen og genskabe trygheden, oplyser politiet.

Vicepolitiinspektør Søren Rye fra Københavns Vestegns Politi har tidligere fortalt, at politiet blev tilkaldt lidt før klokken 18 tirsdag af flere anmeldere.

- Der er blevet affyret adskillige skud, formentlig både med automatvåben og almindelige våben, sagde han.

Søren Rye fortalte desuden, at en lys, grå bil af mærket Audi blev set køre fra stedet. Den blev efterfølgende fundet på Skodsborgvej i Nærum.

Det var denne Audi, som blev set køre fra gerningsstedet.