Krimi

Far voldtog datter til sit eget bryllup - nu har han fået sin endelige dom

Faderen har selv forklaret, at han troede, at det var hans nye hustru, der lå i sengen. Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Voldtægten foregik om natten efter en 50-årig mands bryllup.

En 50-årig mand fra Fredericia har onsdag fået stadfæstet en fængselsdom ved Retten i Viborg. Manden havde anket en dom fra 10. januar, hvor han var blevet idømt to og et halvt års fængsel.

Han er dømt for at have voldtaget sin voksne datter. Voldtægten skete 19. august sidste år natten til mandens eget bryllup, som foregik på Gammelrøj Herregård ved Kolding.

I sagen er det kommet frem, at datteren var blevet lagt i seng i brudesuiten på herregården, fordi hun havde fået for meget at drikke.

Var for fuld til at stoppe faren

Voldtægten skete mellem klokken 04.00 og 04.45, da manden forlod festen og gik op på sit værelse, hvor datteren lå i sengen.

Han har selv forklaret, at han troede, at det var hans nye hustru, der lå i sengen. Datteren har forklaret, at hun forsøgte at stoppe faren, men at hun var for fuld.

Sms blev brugt som bevis

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet en sms-korrespondance mellem far og datter, der blev fremført som bevis i sagen.

Datteren skrev en uge efter brylluppet:

- Hey. Jeg har ikke lyst til at tage med til Berlin. Jeg synes, vi skal stoppe al kontakt. Det, du har udsat mig for, kan jeg ikke acceptere. Jeg bad dig pænt om at stoppe, og du fortsatte. Jeg råbte, du fortsatte. Jeg slog, du fortsatte, stod der ifølge Ekstra Bladet i datterens sms.

Faderen besvarede sms’en med en undskyldning og forklarede, at han troede, det var hans kone, som lå ved siden af ham.

Ifølge JyskeVestkysten blev den 50-årige mand i første omgang dømt til at betale en erstatning på 60.000 kroner til datteren udover fængselsstraffen på to et halvt år.