Mand anholdt for at skyde seksårig dreng i benet

16x9
En 42-årig mand er sigtet for grov vold. Politiet mener, at han har skudt en 6-årig dreng. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Lørdag blev en dreng ramt i benet af et hagl fra et luftgevær. Nu er en 42-årig mand sigtet for grov vold.

Nordjyllands Politi har fredag morgen anholdt en 42-årig mand, der mistænkes for at have skudt en seksårig dreng i benet med et luftgevær.

Det oplyser Nordjyllands Politi til TV 2.

Episoden fandt sted lørdag aften i Fjerritslev, da drengen var på besøg hos en underbo. Kort efter kom han grædende tilbage til sin mor.

Det viste sig, at han var blevet ramt i benet af et hagl - formentlig fra et luftgevær. Drengen blev indlagt på sygehuset, hvor haglet blev fjernet.

- Det var ikke unormalt, at den seksårige var nede hos underboen. Han kom dernede regelmæssigt, siger Frank Olsen, der er vicepolitiinspektør fra Nordjyllands Politi og efterforskningsleder, til TV 2.

Efterforskningen fortsætter

Siden har politiet arbejdet på at finde frem til, hvad der er sket. I forbindelse med efterforskningen er adskillige personer blevet afhørt, og drengen selv er blevet afhørt på video.

- Vi har fundet et våben, men jeg kan ikke på nuværende tidspunkt sige, om det er gerningsvåbnet. Vi har dog en lang række informationer, der peger på, at det er den 42-årige mand, som står bag, og derfor anholdte vi ham kokken 7.36 i dag, siger Frank Olsen.

Vicepolitiinspektøren bekræfter, at det er underboen, der er blevet anholdt. Efter endt afhøring er han blevet løsladt, men han er fortsat sigtet for grov vold.