Skud ramte værelse med flere sovende personer

16x9
I Vordingborg blev en bil i nærheden af huset ramt af skud. Foto: Mathias Øgendal / TV 2

Flere personer var i huset, da der blev skudt fra en forbipasserende bil.

Natten til onsdag klokken 0.05 blev der affyret flere skud fra en forbipasserende bil mod et hus i Vordingborg, hvor der befandt sig flere personer.

Ingen kom til skade ved skyderiet, men en bil, der holdt parkeret i nærheden, blev ramt af skud. Det oplyser Sydsjællands- og Loland-Falsters Politi.

- Politiet betragter sagen med stor alvor, siger politiinspektør Kim Kliver.

- Det er alvorligt, når der bliver skudt i det offentlige rum, og når det sker mod et hus, hvor der er flere personer til stede, er det ekstra bekymrende. Derfor er vi nu i gang med tekniske undersøgelser og afhøringer på stedet, så omstændighederne kan blive klarlagt.

Det ene skud ramte vinduet i et værelse, hvor flere lå og sov, oplyser politiinspektøren. De pågældende er onsdag blevet afhørt. Om deres reaktion siger Kim Kliver:

- Man vil vide, at hvis man er et sted, hvor der bliver skudt ind, er det angstprovokerende.

Efterlyser vidner

Der er vidner, der har oplyst, at de har set en mindre, mørklagt bil i Aarsleffsgade, hvor huset ligger, på tidspunktet for skyderiet, men der er ikke nogen nærmere beskrivelse.

På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at sige noget om motivet til nattens skyderiet, og politiet har ikke yderligere kommentarer til sagen i øjeblikket.

Der er endnu ingen anholdte i sagen, og politiet beder vidner henvende sig på 114.