Hund og mand stukket med kniv i Aarhus - politiet aflivede hunden med skud

16x9
Politiet blev kaldt ud til et slagsmål i Bispehaven. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En ilde tilredt hund blev aflivet med skud af politiet efter et slagsmål i Bispehaven i Aarhus.

Politiet måtte aflive en hund ved at skyde den, og en 18-årig mand blev stukket i skulder og lår ved et slagsmål i Bispehaven i Aarhus.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet fik en anmeldelse onsdag klokken 17.07 om, at en gruppe havde været i slagsmål, og at der i den forbindelse var sluppet en hund løs.

- Kort efter kom en 25-årig mand til stedet og trak en kniv, som han stak hunden med. Samtidig blev en 18-årig mand formentlig stukket i skulder og lår. Han forsvandt fra stedet i bil sammen med flere andre, oplyser Østjyllands Politi.

Ilde tilredt hund

I bilen sad fire andre personer, der alle blev anholdt og kørt til politigården i Aarhus. Den 25-årige mand med kniven blev anholdt og kørt med på politigården.

- Hunden, der var blevet stukket, lå på jorden og var så ilde tilredt, at betjentene var nødsaget til at aflive den ved brug af tjenestevåben, fortæller politiet.

Østjyllands Politi er fortsat i fuld gang med efterforskningen og vil på nuværende tidspunkt ikke oplyse yderligere om hændelsesforløbet eller baggrunden for slagsmålet.

De oplyser samtidig, at man gerne hører fra vidner, der har set slagsmålet. De kan ringe på 114.