Tre knivrøverier på to dage: Nu er gerningsmanden anholdt

16x9
Politiet efterlyser mand efter røverier. Arkivfoto. Foto: Politi.dk

På to dage er tre forskellige personer blevet røvet med kniv i Aarhus.

Østjyllands Politi efterlyste tidligere lørdag en mand, der var mistænkt for tre knivrøverier på Frederiks Alle i Aarhus, og nu er den formodede gerningsmand anholdt.

I en pressemeddelelse skriver Østjyllands Politi, at de klokken 13.18 blev kaldt ud til et butikstyveri i Rema 1000, hvor vagterne havde problemer med en særdeles aggressiv butikstyv. Da patruljen nåede frem, kunne de konstatere, at der var tale om den samme person, som de mistænkte for at stå bag de tre knivrøverier.

Den 33-årige mistænkte blev straks sigtet og anholdt.

Tre røverier på to dage

Røverierne blev begået fredag og lørdag, og fremgangsmåden var den samme.

- Han antaster borgeren og truer dem med en kniv til at hæve kontanter i en nærliggende hæveautomat, sagde Flemming Lau, der er vagthavende ved Østjyllands Politi, tidligere til TV 2.

Det første røveri fandt sted natten til fredag, da en mand blev frarøvet sin i telefon og sit dankort. Det andet skete fredag aften, hvor en 28-årig mand blev tvunget til at hæve kontanter, og det tredje var lørdag morgen omkring 07.45, da en 28-årig kvinde ligeledes blev truet til at hæve kontanter.

Alle tre røverier er foregået på Frederiks Alle nummer 91-93.

- Både fremgangsmåde og signalement er det samme, og vi arbejder da også ud fra den teori, at det er den samme gerningsmand, sagde Flemming Lau.