Krimi

Mand stukket ned med kniv i Gentofte

Politiet er sparsomme med oplysninger om knivstikkeriet. Første melding gik på, at to personer skulle være ramt, men sagerne hænger ikke sammen.

Politiet er fortsat i gang med at undersøge et knivstikkeri på Nybrovej i Gentofte, hvor en 31-årig mand lørdag aften blev ramt af knivstikkeri og kørt til hospitalet.

Politiet fik meldingen klokken 22, og i første omgang gik meldingen på, at to personer – den 31-årige mand og en 20-årig mand – var blevet ramt af knivstikkeri. Det viser sig imidlertid, at de to sager ikke hænger sammen, oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi, David Borchersen, til TV 2.

- Vi fik en melding fra Bispebjerg Hospital (i København, red.) om, at en 20-årig var bragt ind med noget, der ligner knivstik, men de to sager hænger ikke sammen, oplyser David Bochersen.

Knivstikkeri skete på gaden

Politiet er meget sparsomme med oplysninger omkring knivstikkeriet på Nybrovej 97 og vil ikke oplyse yderligere, end at en 31-årig mand er ramt af knivstik på kroppen, og at han fortsat er indlagt, men at han ikke er i kritisk tilstand.

Politiet bekræftede lørdag aften, at knivstikkeriet skete på gaden.

Der er fortsat ingen anholdte i sagen om den 31-årige, og politiet hører gerne fra vidner til knivstikkeriet.

I forhold til sagen om den 20-årige oplyser vagthavende ved Københavns Politi, at en ung mand selv havde indfundet sig på hospitalet med et knivstik lørdag aften, men at han ikke ønsker at udtale sig til politiet.