36-ürig drÌbt af skud i Rødovre har tilknytning til det kriminelle miljø

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har vÌret i omrüdet omkring Løvevej i Rødovre lørdag aften.

Den 36-ürige mand fra København, der lørdag aften ved 22-tiden blev drÌbt af skud pü Løvevej i Rødovre, havde tilknytning til det kriminelle miljø. Det oplyser vicepolitiinspektør ved Vestegnens Politi Søren Rye til TV 2.

- Han er af politiet kendt som en del af de kriminelle miljøer, som vi arbejder meget med. Mere kan jeg ikke komme ind pü lige nu, siger han.

Han vil hverken be- eller afkrÌfte, om den drÌbte er en del af bandemiljøet. Politiet bekrÌfter i en pressemeddelelse, at episoden efterforskes som drab.

Havde bekendtskab i villakvarteret

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har vÌret i omrüdet omkring klokken 22, hvor skyderiet skete.

- Vi vil gerne have, at alle ringer til os lige nu, siger Søren Rye.

Ifølge Søren Rye har den drÌbte mand formentlig vÌret i omrüdet pü grund af et bekendtskab. Beboere i villakvarteret skal ikke føle sig utrygge, fordi han efter alt at dømme ikke har en sÌrlig tilknytning til omrüdet:

- Det er ikke vores indtryk, at der kommer til at ske mere i Rødovre, og at det müske er et tilfÌldigt valgt gerningssted, siger Søren Rye.

Der vil vĂŚre ekstra patruljering i omrĂĽdet, oplyser politiet.

Politiet efterlyser vidner, der har set en stor og mørk bil før, under eller efter skudepisoden pü Løvevej. En stor og mÌrk bil blev senere fundet brÌndende i Hedehusene, og politiet undersøger, om der er sammenhÌng
Politiet efterlyser vidner, der har set en stor og mørk bil før, under eller efter skudepisoden pü Løvevej. En stor og mÌrk bil blev senere fundet brÌndende i Hedehusene, og politiet undersøger, om der er sammenhÌng Foto: Mathias Øgendal / Mathias Øgendal

Bil fundet i brand i Hedehusene

Politiet oplyser desuden, at en stor, mørk bil blev set køre fra Løvevej efter skudepisoden, og at en lignende bil blev fundet i brand pü StÌrkendevej i Hedehusene klokken 22.30. Politiet har sikret beviser fra begge steder.

- Vi har oplysning om, at der er kørt en mørk personbil - müske en stationcartype - fra Løvevej, og det er en lignende bil, der er brÌndt af ude ved Hedehusene, siger Søren Rye til TV 2.

Politiet hører i denne forbindelse ogsü gerne fra vidner, som har set bilen før, under eller efter skudepisoden pü Løvevej lørdag aften klokken 21.59, ved StÌrkendevej ved 22.30-tiden eller pü vejene mellem Rødovre og Hedehusene.

Politiet vil pĂĽ nuvĂŚrende tidspunkt ikke oplyse yderligere om sagen.

36-ürig skuddrÌbt i Rødovre