Krimi

Politiet efterlyser mand efter knivstikkeri

Manden på billedet mistænkes for drabsforsøg efter at have stukket en vagt ved en gymnasiefest ned i november sidste år.

Københavns Vestegns Politi offentliggør nu et billede taget fra en overvågningsvideo samt videoen i jagten på den mand, der 30. november sidste år stak en vagt ned ved en fest på Rødovre Gymnasium vest for København.

To personer, der mistænkes for at have været med ved knivstikkeriet, er tidligere blevet anholdt og sigtet for medvirken til drabsforsøg. Vagten blev alvorligt såret ved knivstikkeriet.

- Vi har altså fundet dem, vi mener er de medskyldige, men trods intensiv efterforskning er det ikke lykkedes os at finde frem til ham, der begik selve drabsforsøget. Derfor har vi nu valgt at offentliggøre overvågningsvideoen, der viser den unge mand, siger politikommissær Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Gerningsmanden beskrives som mand, 17-20 år, af somalisk afstamning, 180-190 centimeter høj, spinkel af bygning, iført grå/hvid dynejakke, sort/grå hættetrøje, blå cowboybukser, kondisko. Han talte dansk med accent.

Hvis du genkender gerningsmanden eller har informationer i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes døgnet rundt på 43 86 14 48.