Krimi

Bil eksploderet i København

Bilens ejer fortæller til Ekstra Bladet, at han ikke forstår, hvorfor bilen er sprunget eller blevet sprængt i luften.

Københavns Politi har natten til søndag modtaget en anmeldelse om en eksplosion i en bil på Hothers Plads ved Mjølnerparken på Nørrebro i København.

Det oplyser Michael Andersen, vagtchef ved Københavns Politi, tidligt søndag morgen til TV 2.

- Jeg kan bekræfte, at en bil er eksploderet, men hvad der er sket, kan jeg ikke sige nærmere om på nuværende tidspunkt, siger han.

Til Ritzau siger vagtchefen, at bilen har "været udsat for en form for sprængning".

Politiet modtog anmeldelsen om eksplosionen klokken 00.57 søndag. Den involverede bil er en lille varebil af mærket VW Caddy.

Bilen bliver nu fragtet væk, så den kan gennemgå nærmere undersøgelser.

Ingen personer er kommet til skade i forbindelse med eksplosionen.

Ejer: Min kone er chokeret

Ifølge fotobureauet Local Eyes er der tale om en hvid varevogn, der er "flået i stykker". Local Eyes melder videre, at der i natte- og de tidlige morgentimer har været et stort politiopbud i området.

Det samme skriver en bruger på det sociale medie Twitter, der også fortæller, at braget fra eksplosionen fik vinduerne i ejendommen til at ryste.

Ekstra Bladet har talt med en 53-årige mand, Osman Durmaz, der fortæller, at det er hans bil, der er eksploderet. Han fortæller, at han blev ringet op af politiet klokken to i nat.

Sammen med sin kone driver han et lille rengøringsfirma. Parret bor midlertidigt hos hans mor i Mjølnerparken, mens deres lejlighed i Brønshøj bliver renoveret.

- Vi ved ikke, hvad der foregår. Vi har ingen idé om det. Min kone er chokeret. Hun skulle have været på arbejde her til morgen, men det kan vi ikke komme til, for nu har vi ingen bil, siger Osman Durmaz til Ekstra Bladet.

Ejeren fortæller videre, at han ikke har haft problemer med bilen, og at den skulle have været til syn på mandag.