21-årig fængslet for drab i Rungsted

Politiet vil ikke udelukke flere anholdelser i sagen.

En 21-årig mand er blevet varetægtsfængslet til den 3. maj i en sag, hvor han er sigtet for drab og drabsforsøg efter et skyderi i Rungsted.

Det oplyser vagtchef ved Nordsjællands Politi Jan Hedager.

En 20-årig mand mistede livet ved skyderiet.

- Han blev anholdt sidst på eftermiddagen fredag, siger vagtchef Jan Hedager til Ritzau.

Manden blev varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør Retten i Hillerød. Det er uvist, hvordan han forholder sig til sigtelsen. Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Politiet vil derfor ikke oplyse yderligere detaljer om den anholdte.

- Efterforskningen pågår fortsat, og vi kan ikke afvise, at der kommer flere anholdelser i sagen, tilføjer efterforskningsleder Lau Lauritzen i en pressemeddelelse.

Der er tidligere blevet anholdt en række personer i sagen. Fire er efterfølgende blevet løsladt, selv om de fortsat er sigtet i sagen, mens to personer på 28 og 26 år er varetægtsfængslet.

Opgør i bandemiljø

Nordsjællands Politi mener, skyderiet være en del af et opgør i bandemiljøet, men vil ikke oplyse, hvilken eller hvilke grupperinger der kan være tale om.

- Det er personer, vi har kendskab til. Vi har formodning om, at de er tilknyttet et kriminelt netværk, som kommer fra området i Nordsjællands Politikreds, har chefpolitiinspektør Jens-Christian Bülow tidligere sagt til TV 2.

Ifølge Ekstra Bladet var den 20-årige, der mistede livet ved skudepisoden, tiltalt i en straffesag for at videreføre banden Loyal To Familia (LTF).