Vidner, der ydede førstehjælp, efterlyses efter skuddrab i Rungsted

16x9
Politi og ambulancer var lørdag aften massivt til stede efter skyderiet på Rungsted Strandvej. Foto: Mathias Øgendal / Ritzau Scanpix

Én blev dræbt og flere såret, da to formodede bandegrupperinger stødte sammen.

Nordsjællands Politi efterlyser nu specifikke vidner i forbindelse med lørdagens skyderi i Rungsted, hvor en 20-årig mand blev dræbt.

I en pressemeddelelse torsdag oplyser politiet, at de allerede har fået mange brugbare henvendelser, men at der tegner sig et billede af, at der er vidner, der endnu ikke er afhørt.

- Derfor opfordrer vi særligt vidner, som var på gerningsstedet, da skyderiet skete eller lige efter, og vidner, som ydede førstehjælp, til at henvende sig til os, så vi er sikre på, at vi får talt med alle, der kan bidrage til efterforskningen og hjælpe os med at klarlægge, hvad der præcist skete på gerningsstedet, lyder det.

Episoden fandt sted på Rungsted Strandvej lørdag aften, da to grupperinger stødte sammen.

Foruden den dræbte blev fire andre såret som følge af knivstik og en bilpåkørsel.

To fortsat anholdt

Flere end 20 personer har været anholdt i sagen, men langt de fleste er løsladt igen. Onsdag blev yderligere fire mænd løsladt, mens to fortsat er varetægtsfængslet.

Politiet formoder, at der er tale om et opgør mellem grupperinger i det kriminelle miljø.

TV 2 har i forbindelse med torsdagens efterlysning været i kontakt med presseafdelingen i Nordsjællands Politi, der ikke har yderligere kommentarer i sagen.

På spørgsmålet om, hvorvidt det er formodede medlemmer af de to bandegrupperinger, som politiet håber at komme i kontakt med, lyder svaret, at man er interesseret i at tale med alle.