25-årig kvinde fundet dræbt i lejlighed

16x9
En 25-årig kvinde er mandag blevet dræbt, oplyser Østjyllands Politi. Foto: Local Eyes / Local Eyes

Politiet er fortsat til stede flere steder i Randers, selv om de har anholdt en 31-årig i sagen.

En kvinde på 25 år er blevet dræbt i en lejlighed i Randers. En 31-årig mand er anholdt og sigtet i sagen.

Manden var i færd med flygte ud ad en bagdør, da Østjyllands Politi ankom til lejligheden. Han er nu blevet sigtet for manddrab og fremstilles i grundlovsforhør i løbet af tirsdag.

Til TV 2 oplyser Jakob Christiansen, der er pressemedarbejder ved Østjyllands Politi, at de anholdte og den dræbte "kendte hinanden godt". De kan dog ikke gå yderligere i dybden med, hvordan de kender hinanden. Af pressemeddelelsen fremgår det desuden, at både den dræbte og den anholdte kommer fra Randers, og at de pårørende er blevet underrettet.

Anmeldelsen indløb hos Østjyllands Politi klokken 14 og handlede om et muligt drab på Mariagervej i Randers. Politiet oplyser, at de fortsat er på gerningsstedet og flere steder i Randers, der er relateret til episoden. Der vil være spærret af, indtil stederne er undersøgt færdigt.

- Vi er massivt til stede i Randers, og man vil opleve afspærringer flere steder i byen, hvor vi undersøger adresser med tilknytning til efterforskningen, siger Jakob Christiansen til TV 2. Det er blandt andet den anholdtes flugtrute fra gerningsstedet, der er spærret af, og som politiet er i gang med at undersøge.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi foreløbigt ikke at oplyse yderligere om drabet