Kvinde fik hals bundet til nakkestøtte og blev tævet ihjel

16x9
Politiet har tiltalt en nu 28-årig mand for drabet på Bettina Olsen i 2017. Liget blev fundet i en lejlighed på Møn. Foto: TV 2 Øst

Gerningsmand pakkede ifølge anklageskrift lig ind i madras og gemte det under bordtennisbord.

I over en uge søgte politiet efter den savnede Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen fra Møn, inden hun blev fundet dræbt 24. november 2017. Nu er der rejst tiltale i sagen, og anklageskriftet afslører nye detaljer om drabet.

Dødsårsagen var kvælning og følger af stump vold mod hovedet, fremgår det af anklageskriftet.

Slået i hovedet med stumpt redskab

Allerede inden liget blev fundet, anholdt politiet en i dag 28-årig mand, som var Bettina Olsens kæreste. Han blev sigtet for drab og varetægtsfængslet af en dommer i Nykøbing Falster.

Siden har sagen kørt for lukkede døre, og det har derfor også været hemmeligholdt, hvordan drabet blev begået.

Anklageskriftet beskriver, at Bettina Olsen blev slået og sparket adskillige gange i hovedet og på kroppen. Hun er også blevet slået i hovedet med et stumpt redskab.

Det foregik formentlig i en nyere Suzuki Swift 12. eller 13. november. I bilen blev Bettina Olsen bundet til et sæde. Hendes hals blev omsnøret og bundet til en nakkestøtte, står der i anklageskriftet.

Usømmelig behandling af lig

Anklagemyndigheden mener, at den 28-årige kæreste er gerningsmanden, og at han er skyldig i Bettina Olsens død, fordi han ikke hurtigst muligt skaffede lægehjælp efter voldsudøvelsen.

Derudover er manden anklaget for usømmelig behandling af lig. Ifølge anklageskriftet skulle han nemlig have gemt liget under et bordtennisbord, efter at han havde pakket det ind i en madras.

Det foregik i en lejlighed på Klintevej i Keldby ved Stege, hvor Bettina Olsen blev fundet død 24. november.

At Bettina Olsen har været offer for en hård behandling, viser de skader, som blev funder under obduktionen:

Udbredte underhudsblødninger i ansigtet, massive blødninger over kraniekuplen, brækkede ribben, brud på næsen og brud på rygsøjlen og venstre skulderblad samt blødninger og hudafskrabninger på hele kroppen.

Bettina meldt savnet af sin fætter

Bettina Olsen blev sidst set i live 12. november. Nogle dage efter skulle hun have mødtes med en veninde. Da hun ikke kom, blev veninden urolig, og 16. november blev Bettina Olsen meldt savnet af sin fætter.

Natten til 19. november anholdt politiet den 28-årige kæreste. Han blev stillet for en dommer, som i første omgang valgte at forlænge anholdelsen i tre døgn.

Da tiden var gået, blev manden igen stillet for en dommer, som denne gang valgte at varetægtsfængsle ham, og han har siden da været fængslet.

Senere i år skal sagen behandles ved Retten i Nykøbing Falster. Den 28-årige nægter sig skyldig.

Bettina Kjær Arnsfeldt Olsen blev 34 år.