Krimi

Skudepisode efterforskes som drabsforsøg: Maskerede mænd affyrede skud mod 23-årig kvinde ved sygehus

Politiet efterforsker, om kvinden var målet eller om der er tale om en forveksling.

En 23-årig kvinde blev sent mandag aften offer for et angreb fra to maskerede mænd, der affyrede skud mod hendes bil, da hun kørte ind på en parkeringsplads ved hospitalet i Slagelse. Kvinden slap dog uskadt.

I en pressemeddelelse oplyser Sydsjælland og Lolland Falsters Politi, at sagen efterforskes som et drabsforsøg.

- Der blev affyret skud mod kvindens bil, og der er skader på hendes bil, som stemmer overens med, at der er affyret skud, bekræfter efterforskningsleder Steen von Würden Petersen, Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi overfor TV 2.

Han vil dog ikke oplyse, hvor mange skud, politiet mener, de maskerede mænd affyrede mod bilen. Han vil heller ikke oplyse, hvilken forbindelse den 23-årige kvinde har til hospitalet.

- Men vi efterforsker, om det var hende, der var målet, eller om der muligvis er tale om en forveksling, siger Steen von Würden Petersen.

Politiet vil gerne i forbindelse med vidner, der har set noget mistænkeligt mellem 22.00 og 22.40 i området ved Ingemannsvej 18, hvor hospitalet ligger. Det kan være mistænkelig kørsel eller bemærkelsesværdige ophold.

Politiet fik anmeldelsen om skud 22.38.

De to maskerede mænd ventede tilsyneladende på kvinden. Steen von Würden Petersen vil heller ikke oplyse, hvordan de havde maskeret sig.