Krimi

Far anklaget for at voldtage sin datter mens sønnerne holdt hende fast

Et nævningeting skal i Retten i Næstved afgøre, om manden er skyldig i forbrydelserne.  Claus Bech Andersen / Scanpix Denmark

En 41-årig risikerer 12 års fængsel for vold og overgreb mod sin familie.

En 41-årig far er anklaget for at have voldtaget sin mindreårige datter op til tre gange. Overgrebene skal være sket fra sommeren 2014 til efteråret 2017, mens pigen var i alderen 6-9 år.

Den ene gang havde faren beordret sine to sønner til at holde datteren fast, mens han forgreb sig mod hende.

Det skriver Sjællandske, der har fået aktindsigt i anklageskriftet mod den 41-årige.

Den 41-årige mand nægter sig skyldig i alle anklager. Ifølge anklageskriften er der tale om en lang række overgreb begået mod hans fire børn, hans kone og familiens to hunde. Overgrebene skal være sket både i familiens hus i Korsør og senere på en adresse i en mindre landsby ikke langt fra Korsør.

I 2018 gik moderen til politiet. Det skete efter hendes mand foran børnene havde taget kvælertag på hende, banket hendes hoved flere gange ind i væggen og truet hende med en kniv, mens han sagde: "Se her, børn, det er jeres mors sidste tid".

Risikerer 12 års fængsel

Den 41-årige far har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen i august 2018. Strafferammen for mishandling og voldtægt af mindreårige er op til 12 års fængsel. Også mandens næstyngste datter samt de to sønner har han ifølge anklageskriftet udsat for seksuelle overgreb og vold.

Alle fire børn er blandt andet skubbet ned ad husets trappe fra første sal.

Han er ligeledes anklaget for at kaste med og sparke til familiens to hunde, så de også røg ned ad trappen.

Det bliver et nævningeting ved Retten i Næstved, der afgør, om han er skyldig i de mange anklager.