Politiet: Skyderi i Tingbjerg var formentlig en 'bytter'

Politiet er massivt til stede i Tingbjerg efter flere skud torsdag aften. Sporet peger umiddelbart i retningen af Bispebjerg Hospital.

En mand blev torsdag aften ramt af skud i foden ved et skyderi i Tingbjerg.

Manden indfandt sig efterfølgende selv på Bispebjerg Hospital, bekræfter Københavns Politi fredag formiddag til TV 2 Lorry.

Politiinspektør Torben Svarrer fortæller, at skudepisoden formentlig har forbindelse til en anden skudepisode, der fandt sted 24. december i Gadelandet, som ligger tær på torsdagens gerningssted.

- Vi er af den overbevisning, at de to episoder han noget med hinanden at gøre, og at offeret og gerningsmanden kender hinanden, siger han til TV 2 Lorry.

Involverede var ikke bandemedlemmer

Anmeldelsen løb ind klokken 20.49 torsdag aften, og ifølge TV 2s reporter på stedet blev vejen mellem Arkaderne 34 til 44 spærret af i den københavnske forstad.

Vejen mellem Arkaderne 34 til 44 er spærret af i boligområdet Tingbjerg efter anmeldelser om skyderi.
Vejen mellem Arkaderne 34 til 44 er spærret af i boligområdet Tingbjerg efter anmeldelser om skyderi. Foto: Mathias Øgendal / TV 2

Politiet var massivt til stede i den københavnske bydel, og en bil blev umiddelbart efter skyderiet fragtet væk foran skadestuen på Bispebjerg Hospital.

Fredag bekræfter politiet, at de har beslaglagt en bil med flere skudhuller.

Umiddelbart efter skyderiet blev en bil fragtet væk foran skadestuen på Bispebjerg Hospital.
Umiddelbart efter skyderiet blev en bil fragtet væk foran skadestuen på Bispebjerg Hospital. Foto: Local Eyes / TV 2

Flere personer, som var sammen med skudofferet, blev anholdt, men er alle løsladt igen. De er ikke under mistanke.

Politiet mener ikke, at de involverede i skyderiet var medlemmer af en bande, men ifølge Torben Svarrer har enkelte af dem tidligere været antruffet i miljøet omkring banderne.