Krimi

Nye spor i sag om drabet på den gravide Louise Borglit

32-årige Louise Borglit var om aftenen 4. november 2016 ude at lufte sin søsters hund, da hun blev dræbt.

Politiet har fundet nye spor i en to år gammel drabssag. 

Det oplyser politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi til TV 2. 

- Vi har fundet en kniv, som kan være et muligt drabsvåben. Den har vi nu sendt til undersøgelse. 

Kniven er fundet i et område halvanden kilometer fra gerningsstedet. Et område, der ifølge politikommisæren er "efterforskningsmæssigt interessant" uden at Ole Nielsen vil forklare hvorfor.

Erfarne efterforskere

Tidligere i år nedsatte Københavns Vestegns Politi en gruppe af erfarne efterforskere fra andre politikredse til at se på sagen med friske øjne.

Det er på baggrund af gruppens arbejde og øvrig tidligere efterforskning, at der nu sker fornyet søgning med politihunde i området.

- Det er en række spor, vi tidligere har set på, som vi nu vender igen. Det skal tages helt bogstaveligt, at vi fortsat efterforsker dette bestialske drab, og derfor opfordrer vi fortsat også vidner til at kontakte os, hvis man ligger inde med viden, man ikke tidligere har delt med politiet, siger Ole Nielsen.

Der er tale om et område øst for gerningsstedet, der har haft politiets særlige interesse. I alt otte politihunde har været brugt i forbindelse med søgningen.

Gravid i syvende måned

Louise Borglit var gravid i syvende måned, da hun om aftenen 4. november 2016 var ude at lufte sin søsters hund i Elverparken.

Den 32-årige kvinde blev stukket med kniv, og umiddelbart efter forbrydelsen skal et vidne have set en mand forlade parken. Men denne mand er altså aldrig blevet pågrebet.