Krimi

29-årig kvinde dræbt i ulykke – mand alvorligt kvæstet

TV Midtvest logo
I samarbejde med TV Midtvest

Politiet undersøger fortsat, hvad der ledte til ulykken.

Trafikulykken, som har spærret hovedgaden i Havnstrup ved Herning det meste af lørdag eftermiddag, har kostet en 29-årig kvinde fra Aarhus-området livet.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, der også fortæller, at hendes 29-årige mandlige partner, som også befandt sig i bilen, er i kritisk tilstand. Han blev først tilset på sygehuset i Herning, men han er nu blevet kørt til Skejby.

- Vi har fået forklaret af vidner, at en mandlig bilist langsomt trak over i den modsatte vejbane, hvorefter han ramte det unge par i et frontalt sammenstød, siger vagtchef Allan Riis.

 - Den mandlige bilist er lettere tilskadekommen, mens de to børn, han havde med i bilen er okay, selvom de er rystede over oplevelsen.

Vejen åbnet igen

Ulykken i Havnstrup skete kort efter klokken 13.00, og vejen var herefter spærret frem til klokken 17.30, mens politiets bilinspektør og brandvæsnets redningsmandskab arbejdede på stedet.

Politiet har endnu ikke overblik over, hvordan ulykken præcist indtraf.

- Indtil videre er der ikke noget, som peger i retning af, at der har været alkohol eller lignende involveret. Nu skal vi have undersøgt ulykken nærmere, siger Allan Riis.  

Alle pårørende er underrettet.