Krimi

Snapchat-video er det sidste livstegn fra dræbt LTF'er

Ifølge politiinspektør Torben Svarrer har Københavns Politi en teori om, at Ari Hussein blev dræbt, fordi han ønskede at forlade LTF.

Frygt og et råb om hjælp.

Det ser politiinspektør Torben Svarrer i den video, som den dræbte LTF’er Ari Hussein nåede at uploade på det sociale medie Snapchat få timer, før han blev dræbt 15. marts i år.

Optagelsen har aldrig tidligere været offentliggjort, og den er det sidste livstegn fra den 24-årige, der blev slået ihjel med en lang række skud i Valbyparken i København

- Det er vores teori, at han prøver at sende optagelsen som en slags advarsel eller et råb om hjælp. Folk, der kender ham, siger også, at han ser bange ud - og det underbygger vores informationer, siger politiinspektør Torben Svarrer fra Københavns Politi.

Få timer før Ari Hussein blev dræbt, sendte han denne video på det sociale medie Snapchat. Video: Julie Kragh Thisgaard

Den 20 sekunder lange optagelse viser 24-årige Ari Hussein på bagsædet af en bil med flere andre passagerer. Ari Hussein var på det tidspunkt registreret medlem af banden Loyal to Familia, og på videoen fremgår det, at bilen kører i Griffenfeldsgade på indre Nørrebro i København. Det er her, Københavns Politi sidst kan lokalisere den dræbte.

- Vi vil gerne høre fra folk, som ved, hvad der er sket med Ari den pågældende aften den 14. marts. Han er sidst med sikkerhed konstateret tilstede klokken 21.20 på Blågårds Plads på Nørrebro. Indtil han bliver fundet næste morgen, ved vi ikke, hvor Ari har været henne, siger Torben Svarrer.

I videoen zoomer Ari Hussein ind på instrumentbrættet i bilen, og her kan man se navnet på bilens indehaver. Ejeren var i marts måned også medlem af LTF, og et af de mulige motiver til drabet på Ari Hussein er netop, at han ville ud af banden.

Torsdag klokken 20.50 kan du se Station 2-programmet 'Bandernes ofre' på TV 2. Her fortæller Ari Husseins søster om at leve i uvished i forhold til motivet til drabet.

- Jeg får først ro, når jeg ved, hvem der har gjort det, og jeg ved hvorfor. Jeg vil rigtig gerne vide, hvorfor man har dræbt ham? Hvorfor har du dræbt min bror? Det vil jeg gerne spørge morderen om, siger hun.