Krimi

Politi øger patruljeringen efter skyderi i Glostrup

"Uvæsen skal bringes til ophør", siger politidirektør efter skud mod 30-årig på åben gade.

Efter skyderiet natten til fredag i Glostrup har politiet øget patruljeringen i Glostrup, Herlev og Ishøj. Der er også indsat en mobil politistation, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Vi har sat massivt ind i de tre områder, udtaler politidirektør Kim Christiansen i en pressemeddelelse.

- Skyderi på åben gade er helt uacceptabelt, og dette uvæsen skal bringes til ophør, siger han.

En 30-årig mand blev ramt i låret ud for Glostrup Torv nr. 9. Gerningsmanden affyrede to eller tre skud, og han flygtede ved at køre væk i en bil, som formentlig er en VW Passat, oplyser politiet.

Politiet søger vidner

Episoden fandt sted klokken 0.19, og politiet håber på at få henvendelser fra eventuelle vidner eller andre, der har oplysninger.

Manden, der kørte væk, beskrives som cirka 20 år og cirka 175 centimeter høj. Han var klædt i sort fra top til tå, inklusive kasket. En udbrændt bil blev senere fundet i Smørum.

Fredag meddeler politiet, at det er for tidligt at sige, om drabsforsøget kan knyttes til de seneste lignende episoder i København og på Vestegnen.

Tirsdag aften blev en mand såret af skud i begge arme. Han blev beskudt, mens han sad i en bil på Lygten på Nørrebro i København.

Angiveligt skydes striben af livsfarlige skyderier et opgør blandt folk med tilknytning til gruppen Brothas, har flere medier rapporteret.