Krimi

Politiet i ildkamp i København

Politiet har også indført en visitationszone, da de vurderer, at der er en igangværende konflikt mellem to grupperinger.

Københavns Politi har onsdag aften affyret skud mod en bil, da de omkring klokken 20 rykkede ud til et skyderi i København. Denne gang i Ragnhildgade på Nørrebro.

Politiet var hurtigt massivt til stede i området.

- Vi kan bekræfte, at der har været en skudepisode i det pågældende område, oplyser vagtchef Henrik Stormer til TV 2.

Efter episoden, hvor politiet skød tilbage mod bilen, er en person bragt til sygehuset, men det er uvist, om vedkommende er ramt af skud. Det oplyser vicepolitiinspektør Rasmus Agerskov Schultz, ifølge Ritzau.

Der blev skudt mod en gruppe fra en kørende bil.

- En bil kommer kørende og skyder mod en gruppe unge, der står på et hjørne. Politiet står nærmest lige ved siden af, fordi de er så massivt til stede i området i forvejen, og de skyder så tilbage mod bilen, siger TV 2s Lisbeth Davidsen, der har været ved gerningsstedet her til aften.

Ny visitationszone i København

Københavns Politi har indført visitationszone i Københavns Politikreds, skriver de i en pressemeddelelse.

Det sker, efter at der både har været to skyderier tirsdag aften og et onsdag aften.

Det vurderes, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupper omkring indre Nørrebro og København NV, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Flere skyderier på to dage

Tirsdag aften var der to skyderier i henholdsvis Herlev og på Lygten på Nørrebro. En person blev ramt af skud på Lygten, men var ikke i livsfare på noget tidspunkt.

Det er uvist, om onsdagens skyderi har forbindelse til disse to episoder.

Både Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi fortalte tidligere onsdag til Ritzau, at en række skyderier i hovedstadsområdet i den senere tid skyldes spændinger i bandemiljøet.

Der er også indført visitationszone i Hundige og Greve efter hændelser, hvor der har været brugt skydevåben.