Krimi

76-årig død efter vold i Esbjerg - efterlyst mand har meldt sig

Den 76-årige blev torsdag eftermiddag fundet død i en lejlighed med skader på kroppen.

Stump vold kostede en 76-årig mand, der torsdag eftermiddag blev fundet død i en lejlighed på Tinghøjs Allé i Esbjerg, livet. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I forbindelse med den 76-åriges død har politiet efterlyst en mand, som var i selskab med den dræbte, da han sidst blev set i live onsdag den 5. september.

Den efterlyste mand har selv kontaktet politiet lørdag eftermiddag og hans forklaring indgår nu i sagen, oplyses det.

Pårørende underrettet

Til TV 2 oplyser Helle Lundberg, kommunikationsmedarbejder hos Syd- og Sønderjyllands Politi, at de pårørende til den 76-årige er underrettet.

Politiet oplyser, at obduktionen viser, at manden er død af skader efter stump vold flere steder på kroppen. Mandens lejlighed er stadig afspærret i forbindelse med politiets tekniske undersøgelser på stedet.

Efter obduktionen fredag eftermiddag havde vist, at den 76-årige ikke var død af naturlige årsager, men var død efter vold, valgte politiet af efterlyse den 55-60 årige mand, der sidst så ham i live.

Men Syd- og Sønderjyllands Politi understreger, at man ikke kender de præcise omstændigheder omkring den 76-åriges død.

- Politiet har været i gang med afhøringer i området og arbejder videre med flere mulige spor i sagen, hedder det i pressemeddelelsen.