Krimi

14-årig dreng overfaldet med kniv på Bakken

Politi på Bakken  Steven Knap / Steven Knap

Den unge dreng er uden for livsfare, oplyser Nordsjællands Politi.

En dreng blev mandag aften stukket to gange med en kniv, efter at to grupper unge kom op at slås med hinanden i forlystelsesparken Bakken i Klampenborg.

Det bekræfter Nordsjællands Politi over for TV 2.

Vidner på stedet har ifølge Ekstra Bladet fortalt, at optrapningen til knivoverfaldet begyndte, da de to grupper med op til seks unge mennesker blev sure på hinanden ved radiobilerne.

En af de unge, en 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund, valgte at trække en kniv og stak en jævnaldrende to gange.  

David Borchersen, som er vagtchef hos Nordsjællands Politi, oplyser til TV 2, at der er tale om en 14-årig dreng, som er blevet offer for et mindre knivstikkeri. Han blev stukket i den ene balde og i overkroppen omkring brystregionen.

- Vi har endnu ikke anholdt nogen, men vi eftersøger gerningsmanden i området, siger han.

Uden for livsfare

Den 14-årige dreng, som blev udsat for knivstikkeri, blev kørt på Rigshospitalets traumeafdeling til behandling. Han var ved bevidsthed, da ambulancen hentede ham, skriver Ekstra Bladet.

Natten til tirsdag oplyste Nordsjællands Politi til Ritzau, at drengen var uden for livsfare.

I første omgang fortalte politiet, at det ene knivstik kunne være livstruende, men det er ikke længere tilfældet.

- Forurettede har det efter omstændighederne godt og er nu på hospitalet, hvor han vil blive afhørt af politiet, siger vagtchef David Borchersen.

Politi talstærkt til stede

Overfaldet blev anmeldt klokken 21.46.

Natten til tirsdag var politiet fortsat talstærkt til stede i området uden for Bakken.

Politiet har afspærret et større område fra Peter Lieps Hus og ned til den røde port ind til parken tæt på Klampenborg Station.

Hunde leder fortsat efter den kniv, der blev brugt ved overfaldet.

Gerningsmanden beskrives som 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund. Han er omkring 180 centimeter høj, iført en mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbukser.

Nordsjællands Politi forventer, at det blot er et spørgsmål om tid, før gerningsmanden bliver anholdt, da forlystelsesparken er udstyret med overvågningskameraer overalt.