Bilbrand gav meterhøje flammer - spredte sig til fem andre biler

16x9
Branden i én bil spredte sig til fem andre biler, og der var 4-6 meter høje flammer. Foto: Mathias Øgendal / D.D/presse-fotos.dk

Politiet fik anmeldelse om fire til seks meter høje flammer i biler. Det er anden gang politiet lørdag måtte til Amager for at undersøge biler.

En bilbrand spredte sig lørdag aften til fem andre biler, der holdt parkeret bag ved bilen på Kurvemagerstien på Amager i København. Det oplyser Københavns Politi til TV 2.

- Der var noget gang i blusset derude – da vi fik anmeldelsen gik den på, at der var fire til seks meter høje flammer, oplyser vagtchef Michael Andersen.

Den ene af bilerne er nærmest totalt udbrændt, mens flere andre har fået store materielle skader, der vidner om en kraftig brand.

Ifølge politiet er branden i den éne bil efter alt at dømme påsat, hvorefter branden har spredt sig til de øvrige parkerede biler.

Politiet har undersøgt stedet med teknikere, og politihunde blev sendt af sted for at lede efter en mulig gerningsmand. Det lykkedes dog ikke.

Politiet kender endnu ikke til, om der er et muligt motiv til ildspåsættelsen.

Skudhul i bil én kilometer derfra

Det er anden gang, at Københavns Politi lørdag undersøgte biler på Amager. Lørdag formiddag fik politiet således en anmeldelse om, at en beboer på Mjøsensgade havde fundet et skudhul i sin bil.

Området blev efterfølgende afspærret, mens politiets teknikere arbejder på stedet og politihunde afsøgte området.

De to områder ligger cirka en kilometer fra hinanden.