Krimi

Politi om påkørsel af storcenter: - Usædvanlig sag

Efter påkørslen opstod der brand i indkøbscenteret, og politiet arbejder ud fra en teori om, at den er påsat.

En bil er natten til tirsdag ved 01.45-tiden braget igennem et indgangsparti til indkøbscenteret City 2 i Høje Taastrup i en sag, som Vestegnens Politi kalder for "usædvanlig."

Efterforskningsleder ved Vestegnens Politi Andreas Mollerup Christiansen oplyser til TV 2, at der er tale om en hvid Audi A3, der er meldt stjålet i 2017. Kort tid efter påkørslen opstår der brand og røgudvikling fra kiosken ”Bien,” der ligger ved indgangen i selve centeret.

- Om det er fra bilen eller forretningen ved vi endnu ikke, men vi arbejder ud fra en teori om, at branden er påsat, siger Andreas Mollerup Christiansen.

Han oplyser samtidig, at der ikke er indikationer på, at noget er blevet stjålet.

- Vi ved endnu ikke, hvad motivet er, og vi efterforsker bredt, siger efterforskningslederen og kalder sagen for ”usædvanlig”.

Vandskader i butikker

Ifølge politiet er der tale om to gerningsmænd, men på grund af røgudviklingen har politiet ingen gode billeder af de pågældende personer på nuværende tidspunkt.

Politiets teknikere arbejder stadig på stedet, og politiet opfordrer alle, der har kendskab til den hvide Audi eller andet til at kontakte politiet.

På grund af brandslukningsarbejdet var der efterfølgende vand flere steder i indkøbscenteret.

City 2 åbnede som normalt klokken 10, men ifølge centerchef i City 2, Thomas Lüscher, er der vandskader i to butikker, fordi centerets sprinklersystem gik i gang under branden. Det gælder blandt andet en restaurant, der ligger på etagen under kiosken, hvor branden opstod.