Tre unge tordner ind i bil med mor og to børn - nu har de meldt sig selv

16x9
TV 2 Østjylland fangede disse billeder fra ulykken. Foto: TV 2 Østjylland

Tidligt søndag flygtede tre unge mænd ind i en anden personbil i et kryds i Aarhus, men få timer senere meldte de sig selv.

Det så voldsomt ud, da politiet nåede ud til en ulykke i Aarhus nord søndag morgen.

I krydset mellem Randersvej og Brendstrupgårdsvej var totalbeskadigede Peugeot blevet efterladt, efter at tre unge mænd var kørt ind i en bil med en mor og to børn. 

Moren og de to børn, der var involveret i ulykken, blev kørt til hospitalet.
Moren og de to børn, der var involveret i ulykken, blev kørt til hospitalet. Foto: TV 2 Østjylland

- Der er to biler, der kører sammen. I den ene bil er der tre unge mennesker, som løber fra stedet efter uheldet. Det er dem, der har skylden i færdselsuheldet, og vi forventer, at de er kørt over for rødt lys, lød det fra vagtchef Christian Riis tidligere i dag, da TV 2 Østjylland talte med ham.

Men der nåede kun at gå få timer, hvor mændene var efterlyst, før de meldte sig selv til Østjyllands Politi søndag ved middagstid. 

Kørte over for rødt

Der er tale om to 18-årige og en 17-årig mand og de har alle forklaret politiet, at de gik i panik efter uheldet, hvorfor de stak af af ulykkesstedet.

Den 18-årige fører af bilen pådrog sig ved uheldet et mindre sår i panden. Det viste sig desuden, at han ikke har kørekort, og han er blevet sigtet for at køre ulovligt. Desuden blev han sigtet for at køre over for rødt og for at stikke af fra et færdselsuheld, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Moren og hendes ene søn, en fireårig, som sad i bilen, kom udskadte ud af ulykken, men den 8-årige dreng har brækket sit kraveben .