Krimi

Storsvindler tilstår seksuelt samvær med 13-årig steddatter

Den 40-årige mand tilstår også at have stjålet pigens konfirmationspenge.

En 40-årig mand, der flere gange er dømt for bedrageri, har ved retten i Aalborg tilstået tre tilfælde af seksuelt samvær med sin 13-årige steddatter.

Han nægter dog, at der var tale om overgreb, og han nægter også, at der var tale om 10 tilfælde af seksuelt samvær med den 13-årige, hvilket anklageskriftet siger.

- Jeg har tilstået det, jeg har gjort. Det var dumt og latterligt. Jeg burde have været voksen. Jeg var påvirket af piller og joints i den periode, siger den 40-årige i retten.

Ifølge anklageskriftet skulle de 10 overgreb have fundet sted i løbet af en periode på tre måneder fra marts til juni 2016, hvor steddatteren kun var 13 år gammel. Der var tale om fuldbyrdet samleje.

Overgrebene skulle være sket i en bil og på en adresse, som på grund af det navneforbud, der er nedlagt i sagen, ikke kan oplyses.

Den 40-åriges overgreb på steddatteren startede ifølge anklagemyndigheden inden de 10 tilfælde af fuldbyrdet samleje med pigen. Han er også tiltalt for et enkelt tilfælde af blufærdighedskrænkelse ved at have befølt hendes kønsdele under et ophold i en feriehytte i februar 2016.

Far til offer: Hun er dybt traumatiseret

Det er kommet frem i retten, at pigens mor, som i en periode var kæreste med tiltalte, efterfølgende har begået selvmord.

Den 16-årige pige bor i dag hos sin far. En politiafhøring af hende optaget på video bliver i dag afspillet i retten bag lukkede døre.

Hendes far har dog forklaret i retten, at hun i dag er dybt traumatiseret.

- Hun har ikke talt om det. Og da hendes mor døde, lukkede hun sig inde på sit værelse i seks - syv måneder, forklarede den dybt berørte far.

Tiltalt for tyveri af konfirmationspenge

Den 40-åriges forsvarer, Søren Beckermann, ønsker ikke at oplyse, hvordan hans klient forholder sig til anklageskriftet.

Udover de seksuelle overgreb mod pigen er den 40-årige mand blandt andet også tiltalt for tyveri ved i maj 2016 at have stjålet 2500 kroner, som pigen havde fået i gave til sin konfirmation. Et forhold som den 40-årige også erkender. 

- Der lå 39.000 i lejligheden og jeg tog 2500 kroner, forklarede han i retten. 

Han er også tiltalt for i maj 2016 at have stjålet en vielsesring, smykker, en diamantring og et guldarmbånd - smykker til en anslået værdi af i alt 45.586 kroner.

Endelig er han tiltalt for bedrageri ved køb af en mobiltelefon med abonnement i januar 2016.

Meldte sig til politiet i udlandet

Den 40-årige mand opholdt sig i udlandet, da han i maj sidste år meldte sig selv til en politipatrulje. Det gjorde han, efter der få måneder forinden fra Nordjyllands Politi var blevet udstedt en international arrestordre på ham på baggrund af sigtelserne for overgreb mod en mindreårig.

Efter anholdelsen blev den 40-årige fløjet til Danmark, hvor han ved et retsmøde for lukkede døre ved Retten i Aalborg blev fængslet i sagen i juni sidste år. Han har siddet fængslet siden.