16x9

- Jeg tror ikke, at din far er død, siger han første gang de mødes i fængslet

Kapitel 3: Bo Madsen er dømt for at have bestilt drabet på sin mangeårige forretningspartner og samlever, Henrik Haugberg. Men havde Bo et motiv?

Resumé

I forrige kapitel talte journalist Jacob Kragelund med politiets kronvidne Birgitte Mørup Rasmussen, som er Claus Stokholm Larsens ekskone. Hun meldte ham til politiet, efter at han angiveligt havde fortalt hende detaljer om drabet på den forsvundne Henrik Haugberg Madsen.

Politiet fandt aldrig et lig, dna-spor eller et gerningssted, der kunne fastslå, at han blev dræbt. Alligevel sidder to mænd fængslet på sjette år for at have slået ham ihjel i det, pressen døbte "bøssegangsterdrabet". De drabsdømte er Henriks tidligere samlever, Bo Madsen, og den formodede lejemorder, Claus Stokholm Larsen. De nægter sig begge skyldige og hævder, at Henrik er stukket af til udlandet efter, at han forlod en feriehytte på Enø i november 2010.

Er Birgitte Mørup Rasmussen, der har flere domme bag sig, et troværdigt vidne? Eller har Bo og Claus ret i, at Henrik slet ikke er død, men opholder sig i udlandet? Hvem taler sandt, og hvem lyver? 

***

Perlegruset knaser under støvlesålerne, mens hun retningsløst bevæger sig rundt mellem rækkerne af gravstene på den lokale kirkegård i en mindre Odense-bydel.

25-årige [Stephanie Riisbjerg] har ikke noget gravsted, hun kan besøge og lægge blomster ved. Hendes far, [Henrik Haugberg Madsen], forsvandt sporløst for seks år siden. Nu har hun og familien kun minderne tilbage.

– Vi mødes en gang om året den 11. november på forsvindingsdagen. Så spiser vi noget aftensmad og taler om ham. Det er vigtigt for os, at vi er samlet som familie den dag for at støtte hinanden, så vi ikke sidder og er kede af det alene, siger hun.

Stephanie Riisbjerg retter et alvorligt blik op mod journalist [Jacob Kragelund], som er fulgt med hen på kirkegården for at tale med hende om den uvished, der stadig nager efter så mange år.

Tror du nogensinde, det lykkes at finde din far?

– Altså, jeg håber. Det ville gøre meget for os, hvis der kunne findes noget, siger Stephanie.

Stephanie med sin mor, lillesøster (sløret) og far.
Stephanie med sin mor, lillesøster (sløret) og far. Foto: Privatfoto

Hun og resten af familien har flere gange talt om at lave en ceremoni, hvor de lægger nogle af hendes fars ting ned i en lille kiste og begraver det. For at få en afslutning.

– Hvis vi havde et sted, vi kunne gå hen for at sørge, så havde vi en mulighed for at kunne gemme de der tanker væk, om han er i live, eller om Bo virkelig har gjort noget så forfærdeligt, lyder det stille fra Stephanie Riisbjerg.

Fængslet for drab

Stephanies stedfar, [Bo Madsen], er den ene af de to mænd, der sidder fængslet for drabet på hendes far.

Selv om der aldrig er fundet et lig, dna-spor eller et gerningssted, er politiet overbevist om, at Bo har bestilt en lejemorder til at slå sin partner ihjel.

Men både Bo og den formodede lejemorder, [Claus Stokholm Larsen], har hele vejen igennem nægtet sig skyldige i det påståede drab. De hævder derimod, at Henrik er stukket af til udlandet.

Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen sammen i Renbæk Statsfængsel, hvor de begge afsoner deres drabsdom.
Bo Madsen og Claus Stokholm Larsen sammen i Renbæk Statsfængsel, hvor de begge afsoner deres drabsdom. Foto: TV 2

Men hvad er sandheden? Er storsvindleren Henrik Haugberg Madsen taget udenlands for at starte en ny tilværelse? Eller blev han offer for en forbrydelse, da han forsvandt fra en feriehytte på Enø den 11. november 2010?

Et postkort fra Sydfrankrig, underskrevet af Henrik og adresseret til Bo i fængslet, kunne tyde på, at Henrik stadig er i live. Men hvorfor har han så ikke taget kontakt til sin familie? 

Jeg tænker stadig på dem hver evig eneste dag

Bo Madsen

Jacob Kragelund vil hjælpe Stephanie med at finde svar på hendes mange spørgsmål.

Han beslutter sig for endnu engang at køre ud til Renbæk Statsfængsel for at konfrontere Bo Madsen. Forhåbentlig vil det gøre ham klogere på, hvad Bo er for et menneske.

Renbæk Statsfængsel

For godt nok har Bo Madsen gennem 25 år haft en kriminel løbebane med svindel og bedrageri. Men spørgsmålet er, om han også ville være i stand til at slå et andet menneske ihjel?

square to 16x9

Bo, hvis du er skyldig i den forbrydelse, du er dømt for, ville du så angre?

– Ja, hvis jeg havde slået nogen ihjel, så ville jeg have det rigtig dårligt, svarer Bo Madsen.

– Du skal jo tænke på, at Stephanie, hendes søster og hele familien der, de er jo nogle, jeg har elsket ligesom mine egne. Jeg tænker stadig på dem hver evig eneste dag, siger han med ekstra tryk på de tre sidste ord.

Bo Madsen taler som altid lavt og fattet, men en svag dirren i hans stemme antyder, at han er følelsesmæssigt berørt af emnet.

Som den ”praktiske gris” i forholdet var det Bo, der lavede mad og passede hjemmet, mens Henrik var optaget af at passe parrets forretninger.

square to 16x9

Men samtidig med at Bo Madsen udviklede et tæt og fortroligt forhold til sin partners børn, var forholdet til hans egne tre børn, Mia, Anders og Tobias, mere sporadisk, da de primært opholdt sig hos deres mor på Fyn.

Det var mest i skoleferierne, Bo havde mulighed for at være sammen med sine børn. Som for eksempel i sommeren 2008, hvor han og Henrik havde lånt et sommerhus på Lolland af nogle venner.

Man tænker meget anderledes, når man mister et barn

Bo Madsen

Parret havde helt bevidst valgt at søge tilflugt i et mindre befolket område, efter at DRs ’Kontant’ havde sat fokus på deres tvivlsomme forretningsmetoder, og naboerne i Næstved var begyndt at stille kritiske spørgsmål.

Men så indtraf tragedien. Bos yngste søn, 8-årige Tobias, druknede, mens Henrik passede på ham ved stranden. Redningshelikopteren kom for sent til at redde drengens liv.

Ifølge Bo var der tale om en ulykke, og han har aldrig klandret Henrik for sin søns død eller båret nag til ham af den grund, fastslår han. Alligevel førte Tobias’ død store ændringer med sig.

– Man tænker meget anderledes, når man mister et barn. Så det gjorde jo, at jeg kom til at være anderledes. Og Henrik blev også anderledes. Mere indelukket og anderledes, fortæller Bo Madsen.

Jeg tænkte: Han ved noget. Hvorfor skulle han ellers sige sådan der?

Hanne Riisbjerg

Hvad betyder det her for dit forhold til Henrik på det tidspunkt?

– Jamen, vi snakker jo aldrig om det. Henrik ville jo ikke snakke om det, fordi det er følelsesmæssigt. Og vi kan ikke få en samtale i gang. Så vi begynder at glide hver til sit. Altså, vi havde det ikke ret godt sammen mere. Vi diskuterede mere, og der var alle mulige ting.

Mens de to mænd gled fra hinanden, kom en ung frisør ind i deres liv.

To år efter tragedien, i sommeren 2010, blev den 35-årige [Tina Christensen] en del af omgangskredsen på [Udsigtsbakken]. Hun var veninde til en af Henrik og Bos fælles venner, levemanden og svindleren [Per Ulrich Karpf], og blev derfor inviteret med til nogle af parrets overdådige jetset-fester.

Hun og Bo begyndte at tale meget sammen. Blandt andet talte de om hendes liv som enlig mor og hendes allergisygdom, der gjorde, at hun ikke kunne tåle indeklimaet i sit eget hjem.

Snart fik hun lov til at flytte ind i luksusvillaen.

Gradvist ændrede samværet mellem Bo og Tina sig fra et tæt fortrolighedsforhold til en decideret forelskelse. Dét påvirkede Henrik.

Tina Christensen og Bo Madsen.
Tina Christensen og Bo Madsen. Foto: Privatfoto

Henriks ældste datter, Stephanie, der på det tidspunkt også boede på [Udsigtsbakken], bemærkede, at forholdet mellem Bo og hendes far var blevet drastisk forværret, efter at Tina kom ind i billedet.

– Da min far begynder at konfrontere Bo og sige en masse ting som: ”Hvorfor snakker du så meget med hende?”, og: ”Hvorfor skal I være så meget sammen?”, så begynder jeg at få mistanke om, at der er en mulig affære på vej, fortæller [Stephanie Riisbjerg] til Jacob Kragelund.

I løbet af efteråret blev skænderierne mellem Henrik og Bo stadigt mere intense. En lydfil, optaget med Tinas mobiltelefon, afslører en ophedet samtale få dage før Henriks forsvinden:

– Det er Bo. Hej Henrik, jeg sidder og venter. Ja, men det tager sgu da tid at køre herind, Henrik, jeg kører jo ikke så stærkt. Jeg har jo snakket med ham i går. Det sagde jeg også til dig i går. Hører du aldrig efter, hvad jeg siger eller hvad? Jeg er jo i fuld gang med det, jo ikk. Jeg kan jo ikke gøre tingene hurtigere, end jeg gør.
Jeg kører herfra nu, Henrik - hallo. Du kan forestille dig, hvor stressende det er. Jeg er ved at blive sindssyg af det. Det er jeg virkelig, jeg gider... hvorfor fanden kan han ikke bare lave tingene selv?
Tina: Jeg ved ikke, hvad jeg skal komme med af løsninger.
Bo: Det gør jeg jo heller ikke, men vi bliver jo nødt til at gøre et eller andet, fordi ellers bliver jeg jo sindssyg i hovedet, jo ikk.

Det hele kulminerede den 11. november i [Hytten på Enø].

Feriehytterne

square to 16x9
Feriehytterne Foto: TV 2

Det var i hytte nummer 201 i Karrebæksminde Feriecenter, at Bo ifølge eget udsagn valgte at fortælle Henrik, at han ville forlade ham.

Det førte angiveligt til, at Henrik blev så hidsig, at han kastede en tallerken med havregryn efter Bo og forlod hytten uden at medbringe jakke eller telefon.

Det var ikke første gang, at Henrik gik sin vej efter et skænderi med Bo. Han havde flere gange tidligere lavet et forsvindingsnummer, hvor han var taget på hotel og først vendt tilbage efter nogle dage.

Bo virkede meget påvirket af det

Stephanie Riisbjerg

Da Henrik havde forladt hytten, ringede Bo – som han så ofte før havde gjort, når parret var uvenner – til Henriks ekskæreste [Hanne Riisbjerg] for at informere hende om, hvad der var sket. Han fortalte, at det denne gang var alvor, fordi han nu ville flytte sammen med Tina.

Derefter tog Bo bilen, en sort Porsche Cayenne, som parret var ankommet i tidligere samme dag, og kørte de 90 kilometer til Ballerup for at tilbringe natten hos Tina.

Villaen på Udsigtsbakken i Næstved.
Villaen på Udsigtsbakken i Næstved. Foto: TV 2

Morgenen efter opgøret i hytten kørte Bo fra Ballerup og tilbage til sin og Henriks villa på Udsigtsbakken i Næstved – blot 10 minutters kørsel fra Karrebæksminde Feriecenter – for at gøre rent efter, at villaen havde været udlejet til et bryllup.

square to 16x9
square to 16x9

Han havde nogle dage i forvejen lavet en aftale med Stephanie og Hanne om at mødes der, så de kunne hjælpe til med rengøringen. Da de ankom til Udsigtsbakken, fandt de Bo nede ved villaens garageanlæg. På det tidspunkt var de endnu ikke blevet urolige over Henriks forsvinden.

Efterhånden som samtalen skred frem, begyndte Stephanie og Hanne at undre sig over de ting, Bo sagde.

Ekskærestens undren

– Han siger til os, at vi ikke skal regne med, at Henrik kommer tilbage. Så spørger jeg: "Hvorfor?" Jamen, nu ville han bare stikke af fra det hele, fortæller Hanne Riisbjerg og fortsætter.

– Jeg tænkte: "Han ved noget." Hvorfor skulle han ellers sige sådan der? Og hvorfor skulle han sige, at Henrik ikke kommer tilbage. Det er noget mærkeligt noget at sige.

I dagene efter, at de to kvinder var vendt tilbage til Fyn, voksede deres mistanke om, at der var sket Henrik noget alvorligt. De havde aldrig tidligere oplevet, at han havde afbrudt kontakten til dem så længe. 

Hans plan var bare at stikke af og lade mig stå i et morads af dårlig økonomi. Det er den bedste hævn, han kan få

Bo Madsen

Da de forsøgte at efterlyse Henrik hos politiet, fik de imidlertid besked om, at det var ægtefællen – altså Bo Madsen – der skulle gøre det.

Men ifølge Hanne Riisbjerg blev Bo ved med at udsætte det, og de måtte rykke ham et par gange, før han gjorde noget ved sagen. Først fem dage efter Henriks forsvinden meldte Bo ham savnet.

Men det var ikke det eneste mærkelige ved Bo Madsens adfærd.

Skilsmissen

square to 16x9
Skilsmissepapirerne som Bo underskrev for både ham selv og Henrik Haugberg Madsen. Foto: TV 2

Bare seks dage efter Henriks forsvinden, den 17. november 2010, gik Bo på Statsforvaltningen sammen med kæresten Tina for at blive skilt fra Henrik.

Bo underskrev skilsmissedokumentet med både sit eget og Henriks navn. En praksis, han imidlertid selv opfatter som helt legal.

Bo Madsen fortæller om, hvordan han har underskrevet på Henriks vegne. Video: TV 2 Danmark

– Henrik og jeg har en stående aftale om, at vi må skrive under for hinanden. Han skrev for mig, og jeg skrev for ham, lyder Bo Madsens forklaring.

I det hele taget er der, efter Bo Madsens mening, ikke noget mærkeligt ved, at hans forretningspartner gennem 20 år valgte at føre sin exitplan ud i livet efter opgøret i feriehytten på Enø.

Dét, at jeg vil tage alt fra Henrik, så han faktisk ikke har noget tilbage, kan gøre, at han vælger at lave en exit. 

Bo Madsen

Ifølge Bo havde Henrik længe kendt til affæren mellem ham og Tina. Der var nemlig monteret en gps-tracker på den Porsche Cayenne, som parret ofte kørte i på det tidspunkt, så Henrik kunne holde øje med Bos færden.

Bo mener desuden, at Henrik generelt følte sig svigtet af sine nærmeste.

Så meldingen, om at Bo nu også ville forlade Henrik for at flytte sammen med Tina, var bare den sidste og afgørende dråbe, mener Bo.

– Dét, at jeg vil tage alt fra Henrik, så han faktisk ikke har noget tilbage, kan gøre, at han vælger at lave en exit. Det er det, jeg tror, som får bægeret til at flyde over, siger Bo Madsen.

Gennem hele sagens forløb har han fastholdt sin formodning om, at Henrik valgte at forlade landet for at begynde en ny tilværelse et andet sted i verden.

square to 16x9

– Hans plan var bare at stikke af og lade mig stå i et morads af dårlig økonomi. Det er den bedste hævn, han kan få, fastslår Bo Madsen over for Jacob Kragelund.

Sporene til udlandet

[Jacob Kragelund] beslutter sig for at danne sig et overblik over de spor, der peger mod udlandet.

Han har netop fået svar fra det norske it-firma, som har endevendt Henrik Haugberg Madsens bærbare computer og nogle mobiltelefoner.

De norske specialister har skaffet sig adgang til Henriks private mailboks og kan konstatere, at den sidste mail, han har læst, blev åbnet den 10. november 2010 klokken 15.29. Altså dagen før han forsvandt.

Det virker som om, at man fra politiets side meget hurtigt har lagt sig fast på, at Henrik er død, og at det må være Bo, der er den skyldige

Advokat Ole Schmidt

Der er intet, der tyder på, at Henrik har haft mailkorrespondance med udenlandske kontakter i tiden op til forsvindingsdagen. Det ser heller ikke ud til, at han havde adgang til hemmelige bankkonti i udlandet.

Til gengæld viser en opkaldsliste fra en af Henriks mobiltelefoner, at han tre dage før sin forsvinden har ringet til et nummer i Tyskland. Nummeret viser sig at tilhøre en advokat. Så måske har Henrik søgt rådgivning til at gå under jorden med en ny identitet?

Selv om politiet har haft adgang til opkaldslisten fra Henriks telefon, har man ikke fundet det nødvendigt at tjekke, hvorfor han kontaktede den tyske advokat.

- Han ville ikke i fængsel

– Det virker som om, at man fra politiets side meget hurtigt har lagt sig fast på, at Henrik er død, og at det må være Bo, der er den skyldige, siger [Ole Schmidt], der er advokat i København og ven af Henrik og Bo.

Aftenen før den formodede drabsdato havde Ole Schmidt og hans kæreste, Elisabeth, besøg af Henrik og Bo i sin lejlighed på Østerbro. Det var Mortensaften, og menuen stod på and og brun sovs.

Han siger et eller andet i retning af: "Jeg skal ikke i fængsel!"

Advokat Ole Schmidt

Da Ole på et tidspunkt var alene med Henrik, faldt samtalen på en verserende bedragerisag, som Henrik om formiddagen havde været til retsmøde i, og som sandsynligvis ville resultere i en årelang fængselsdom til Henrik.

– Han siger et eller andet i retning af: "Jeg skal ikke i fængsel!", og så siger jeg: "Det kan du vel ikke helt undgå?", "Jo, det kan jeg! Det handler bare om at få en ny identitet", sagde han. Og så siger jeg lidt dumt: "Og hvor får man sådan en henne?", hvortil han svarer: "Det skal du slet ikke bekymre dig om. Det har jeg styr på", fortæller Ole Schmidt.

En ting, der umiddelbart tyder på, at Henrik Haugberg Madsen virkelig valgte at stikke af til udlandet, er det postkort, som Bo Madsen modtog i Køge Arrest et par måneder efter, at han blev dømt for drab i byretten.

Postkortet fra Sydfrankrig.
Postkortet fra Sydfrankrig. Foto: TV 2

Beskeden på bagsiden indikerer, at Henrik Haugberg Madsen kunne være flygtet til Sydfrankrig.

square to 16x9

Byen St. Paul de Vence, som postkortet var sendt fra, ligger ved den franske riviera, tæt på grænsen til fyrstedømmet Monaco. Her havde Henrik, ifølge Bo Madsen og Ole Schmidt, en lejlighed, som han jævnligt besøgte.

– Ja, han havde en adresse nede i Monaco. Vi har været i Monaco masser af gange, fortæller Bo Madsen til Jacob Kragelund.

Ejendommen i Monaco, hvor Henrik Haugberg Madsen ifølge Bo havde en lejlighed.
Ejendommen i Monaco, hvor Henrik Haugberg Madsen ifølge Bo havde en lejlighed. Foto: TV 2

Et tjek hos det danske folkeregister viser, at Henrik Haugberg Madsen ganske rigtigt har været registreret med en adresse i Monaco fra 2004 til 2008.

Men heller ikke dén oplysning har dansk politi valgt at undersøge nærmere.

Gensynet

I mellemtiden har Stephanie Riisbjerg besluttet, at hun for første gang i seks år vil møde den mand, som hun har kendt, fra hun var to år gammel, og som hun igennem det meste af sit liv har opfattet som sin ”stedmor”.

Den mand, som nu afsoner det sjette år af en dom på 13 års fængsel for at have dræbt hendes far.

Hun vil besøge Bo Madsen i Renbæk Statsfængel for at få svar på, hvad der egentlig skete den novemberaften i 2010, hvor hendes far forsvandt.

Claus Stokholm Larsen ser Stephanie Riisbjerg ankomme fra vinduet i de indsattes fælleskøkken.
Claus Stokholm Larsen ser Stephanie Riisbjerg ankomme fra vinduet i de indsattes fælleskøkken. Foto: TV 2

Hun bliver straks låst ind og ført hen til et besøgsrum, der med sine blåpolstrede træmøbler ligner et lærerværelse fra 70’erne. Her sætter hun sig på kanten af en sofa, mens hun venter på, at Bo skal ankomme.

Få lange sekunder senere træder Bo ind ad døren. De hilser og giver hinanden hånden.

Bo Madsen og Stephanie Riisbjerg i besøgsrummet i Renbæk Statsfængsel.
Bo Madsen og Stephanie Riisbjerg i besøgsrummet i Renbæk Statsfængsel. Foto: TV 2

Bos bløde stemme trigger noget hos Stephanie. Hun mærker savnet presse sig på, og tårerne finder selv vej ud af hendes øjenkroge og videre ned ad kinderne.

– Hvordan har din… søster det? spørger Bo afledende og sidder lidt uroligt på sædet.

– Hun savner sin far, konstaterer Stephanie lidt spidst.

– Det er klart jo, medgiver Bo.

– Ja, det gør hun. Det gør jeg jo også. Og spørgsmålet er jo: Hvor er han henne? Altså, fordi… da jeg flyttede over til jer, der syntes jeg jo, at det hele var, som det plejede at være. Og så lige pludselig, så vendte det bare, lyder det fra Stephanie.

Jeg tror ikke, at din far er død

Bo Madsen

– Jeg kan fortælle dig, hvor det startede. Det starter jo efter, at Tobias drukner. Din far, han lukker sig fuldstændig inde og vil ikke snakke om Tobias. Og det har jeg jo behov for. Så der har været en masse følelser og spændinger. Det var det, som gjorde udfaldet for alt, siger Bo og fortsætter i et andet toneleje:

– Jeg tror ikke, at din far er død. Det nægter jeg at tro på. Jeg tror, din far sidder et eller andet sted. Din far har svindlet så mange mennesker.

Bo Madsen under Stephanies besøg i fængslet.
Bo Madsen under Stephanies besøg i fængslet. Foto: TV 2

– I har jo været sammen om det. Du har jo stået ved siden af hele vejen igennem, indvender Stephanie utålmodigt.

– Ja, ja, det siger jeg heller ikke. Men hvorfor skulle han så ikke kunne snyde mig og jer for den sags skyld? argumenterer Bo.

– Ja, ja, men hvorfor skulle du ikke kunne slå ham ihjel? giver Stephanie igen og tilføjer:

– Der er så mange ting fra din side af, som jeg føler ikke hænger sammen. Alle de ting du har sagt og gjort. Det er, som om du benægter alt. Du spiller et skuespil, og det kan man aldrig nogensinde bryde igennem.

Samtalen med Bo er slut. Stephanie vil ikke tale med ham længere. Hendes savn og tvivl er væk. De bliver afløst af en anden følelse. Vreden.

– Han er skyldig!, konkluderer hun, så snart hun har sat sig ind i bilen ved siden af Jacob Kragelund.

Hvad er det, der overbeviser dig?

– Det er den måde, han var på. Så kontrollerende. Jeg kan bare se og høre på ham, at han overhovedet ikke taler fra sit hjerte af, svarer hun.

Var det sidste gang, du så Bo?

– Ja, det var det. Dét var det! gentager Stephanie med tilkæmpet ro.

Jacob Kragelund mangler nu bare at undersøge, om sporene til udlandet kan føre til nye oplysninger om Henrik Haugberg Madsens forsvinden.

Sporet til Monaco

Først flyver han til Monaco for at besøge den adresse, hvor Henrik gennem fire år var registreret som lejer af en lejlighed. Men det viser sig, at ingen dernede nogensinde har set eller talt med den forsvundne dansker. Så det har formentlig bare været en dækadresse.

Journalist Jacob Kragelund viser billeder af Henrik Haugberg Madsen til forskellige personer i Monaco.
Journalist Jacob Kragelund viser billeder af Henrik Haugberg Madsen til forskellige personer i Monaco. Foto: TV 2

Men hvad så med det tyske telefonnummer, som Henrik ringede til bare to dage, før han forsvandt?

Nummeret viser sig at tilhøre en dansk advokat i Hamborg, som har været kurator i en sag om ulovlig import af biler. Et af Henriks og Bos konkursramte svindelforetagender. Advokaten har derfor været kreditorernes mand – og bestemt ikke Henriks.

Det sidste spor, der peger mod udlandet, er det postkort, som Bo Madsen modtog fra Sydfrankrig, mens han sad varetægtsfængslet i drabssagen.

Politiets teknikere har lavet en dna-analyse af spyttet bag på frimærket, og det viser sig at stamme fra en kvinde. Så endnu engang er der tale om et falsk spor.

Kvinden er kæreste til Bo og Henriks fælles ven, advokat [Ole Schmidt], og kortet er stemplet på et posthus nær parrets feriebolig i Sydfrankrig.

Advokat Ole Schmidts kæreste i forgrunden. Bag hende sidder Henrik Haugberg Madsen, Ole Schmidt og Jan Knudsen.
Advokat Ole Schmidts kæreste i forgrunden. Bag hende sidder Henrik Haugberg Madsen, Ole Schmidt og Jan Knudsen. Foto: TV 2

Hun bliver idømt 60 dages fængsel for bevisforvanskning.

Alle sporene til udlandet er dermed endt blindt.

Så hvad er der sket Henrik Haugberg Madsen? Der er fortsat intet lig, ingen dna-spor eller et gerningssted, der med sikkerhed kan fastslå, at der overhovedet er begået et drab.

Jacob Kragelund har ikke givet op. Henrik skal findes – død eller levende.

16x9

Næste kapitel

Lejemorderens ekskone: – Her er liget begravet

Næste kapitel

Lejemorderens ekskone: – Her er liget begravet

I næste kapitel tager Birgitte Mørup Rasmussen med tilnavnet "Pulverheksen” journalist Jacob Kragelund med ud til det sted, hvor hendes eksmand har fortalt, at han begravede den forsvundne Henrik Haugberg Madsen.

'Drabet uden lig' er en dokumentarserie i seks afsnit.

Kapitel 1: Uskyldigt dømt?

Kapitel 2: Lejemorderen

Kapitel 3: Skæbnemødet

Kapitel 4: Vidnerne

Kapitel 5: Varevognen

Kapitel 6: Beviset

Se 'Drabet uden lig' på TV 2 PLAY