Krimi

Mand anholdt i Netto efter intens politijagt

Manden udviste tidligere på dagen mistænkelig adfærd foran Næstved Sygehus.

Hvad der begyndte med op mod 10 bevæbnede politibetjente ved Næstved Sygehus er kort før kl. 12 endt i en dramatisk politiaktion i en Netto, hvor de har pågrebet manden. Det skriver Næstved-Bladet.

Manden udviste mistænkelig adfærd, og af den grund ville politiet gerne i kontakt med ham. Derfor sendte de en patrulje til sygehuset, siger vagtchef ved Sydsjælland og Lolland Falster Politi, Mikkel Kjærgaard, til TV 2.  

- Han når at forsvinde inden patruljen når frem, så vi begynder at lede efter ham rimelig intenst. I forbindelse med efterforskningen finder vi ham i en Netto i Ringstedgade, siger han. 

Psykisk syg mand

Billeder i Næstved-Bladet viser en yngre mand, der ligger tæt ved indgangspartiet i den pågældende Netto med en lille flok af betjente omkring sig og ovenpå ham. 

Mikkel Kjærgaard vil ikke uddybe, hvilken type mistænkelig adfærd, manden havde, men bekræfter, at ham, der blev pågrebet i Netto, var den person, politiet ledte efter.  

Sent fredag eftermiddag skriver TV ØST, at det var en psykisk syg mand, som blev anholdt.

- Der er tale om en psykisk syg mand, som efterfølgende er blevet tvangsindlagt, siger Anders Mikkelsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.