Krimi

Politiet forsøger igen at løse gåde - hvor er 63-årig drabsmistænkt og bil?

63-årige Bent Ovesen er efterlyst af Interpol. Han han har været forsvundet siden drabet på sin kone, Aase Ovesen, i oktober sidste år.

Hvor er 63-årige drabsmistænkte Bent Ovesen fra Kolding og hans brune Ford Mondeo?

Det er den gåde, Sydøstjyllands Politi har forsøgt at finde svaret på siden den 27. oktober sidste år, hvor Bent Ovesen gik fra sin bopæl på Christiansøvej i Kolding.

Dagen efter blev hans kone, 61-årige Aase Ovesen, fundet dræbt i hjemmet, og Bent Ovesen er sigtet for drabet, men i næsten fire måneder har både han og den brune Ford Mondeo været sporløst forsvundet.

I den kommende weekend genoptager Sydøstjyllands Politi en intensiv undersøgelse af Kolding Fjord og Lillebælt for at finde spor efter den 63-årige drabsmistænkte og hans bil.

-  I weekenden skal vi lede i Kolding Fjord og på Lillebælt igen. Vi har været der før, men ikke nødvendigvis over det hele, oplyser Carit Andersen, der er efterforskningsleder ved Sydøstjyllands Politi, til Jydske Vestkysten. Sydøstjyllands Politi får hjælp til eftersøgningen af Søværnet.

Carit Andersen har tidligere sagt til TV 2, at man frygter, at Bent Ovesen har gjort skade på sig selv, men trods intensiv eftersøgning og efterforskning er han og den brune Ford Mondeo altså stadig sporløst forsvundet.

- Vi har endnu ikke fået nogen henvendelser, der kan hjælpe os helt på vej, sagde Carit Andersen i oktober sidste år til TV 2. Et indslag i Station 2 på TV 2 gav heller ikke politiet noget gennembrud.

Uvished hård

Både for familie, venner og naboer har uvisheden om hans skæbne været hård.

Bent og Aase Ovesen havde ifølge BT både børn og børnebørn.

Bent Ovesen er sigtet for drabet på sin kone, og han blev i november fængslet in absentia (uden selv at være til stede, red.).

Drabssigtelsen har også betydet, at Bent Ovesen er internationalt efterlyst, og i december sidste år blev han nummer 15 på Interpols liste over efterlyste danskere.