Krimi

Overhaling på motorvej gik galt

Politiet har ledt med hund efter flugtbilisten på Kalvebod Brygge, men vedkommende er ikke fanget, fortæller vagtchef ved Københavns Politi til TV 2.

Tre biler var lørdag klokken 12.15 involveret i et færdselsuheld på Øresundsmotorvejen i København.

Ingen af de tre involverede kom til skade, men strækningen, hvor trafikuheldet fandt sted, var spærret i tre kvarters tid.

Københavns Politi oplyser, at de leder efter den tredje part i sagen, som flygtede fra stedet til fods.

- Vi er ude at lede efter ham nu. Og vi har en hund på sagen, oplyser Henrik Stormer, der er vagthavende ved Københavns Politi til TV 2 lørdag eftermiddag.

Foretog hasarderet overhaling

Politiet ønsker at få fat i personen, fordi han ifølge politiets foretog en hasarderet overhaling, der medførte påkørsel af to andre køretøjer.

- Manden kan muligvis være i chok eller i påvirket tilstand, siger Henrik Stormer til TV 2. 

Københavns Politi oplyser, at de har fået et udmærket signalement af vedkommende, men at de endnu ikke vil offentliggøre det.

Politiet er således ved at undersøge, om flugtbilisten befinder sig på det grønne område ved Kalvebod Brygge på Amager.

På sporet af flugtbilisten

Lørdag aften forklarer vagtchef Carsten Reenberg til TV 2, at politiet er på sporet af den eftersøgte flugtbilist, men at eftersøgningen på Kalvebod Brygge ikke gav et afgørende gennembrud i sagen.

- Vi har ikke fået fat i personen endnu, men vi regner stadig med at finde den eftersøgte, siger Carsten Reenberg.

Vagtchefen fortæller, at Københavns Politi har optaget vidneforklaringer fra flere parter, som har ledt dem på sporet af den eftersøgte flugtbilist.