Krimi

To efterlyses i forbindelse med bandekonflikt i Esbjerg

Ali Taleb Abu-Stetieyh og Walid Iyad Jared mistænkes for våbenfund og skud i lokal bandekonflikt i Esbjerg.

Politiet efterlyser to 21-årige mænd, som menes at være del af en lokal konflikt i Esbjerg mellem to grupperinger.

Det oplyser vicepolitiinspektør Carsten Arentoft Andersen fra Syd-og Sønderjyllands Politi.

Der er tale om Ali Taleb Abu-Stetieyh fra Aarhus og Walid Iyad Jared fra Esbjerg.

Ali Taleb Abu-Stetieyh efterlyses for en skudepisode på Stengårdsvej i Esbjerg i september, mens Walid Iyad Jared mistænkes for et våbenfund, som politiet gjorde i oktober samme sted.

- Vi har en bandefkonlikt i Esbjerg, hvor to grupperinger er oppe at toppes.

- I den forbindelse har vi fundet frem til, at Ali har relation til Esbjerg, selv om han bor i Aarhus. Han har afgivet skud ved episoden i september, siger Carsten Arentoft Andersen.

Ikke lykkedes at finde mændene

Politiet har nu valgt at efterlyse de to mænd med foto, da det ikke er lykkedes at finde frem til dem, fortæller Carsten Arentoft Andersen.

- Ali ved godt, at han er efterlyst, men han har gemt sig for politiet. Derfor efterlyser vi ham. Den samme grund gælder Walid, siger vicepolitiinspektøren.

Walid Iyad Jared beskrives af politiet som 170 centimeter høj, almindelig af bygning, brun hudfarve og mørkt kortklippet hår.

Politiet beskriver Ali Taleb Abu-Stetieyh som 178 centimeter høj, almindelig til spinkel af bygning og med mørkt/rødt kortklippet hår.

Han kan desuden kendes ved, at han har et centimeter langt vandret ar på venstre side af kæben og et centimeter langt ar ved højre øjenbryn.