Krimi

To biler ramt af sten ved motorvejsbro

- Den ene bilist så stenen blive kastet, men kunne ikke nå at undvige, siger politiet.

Fynske Motorvej er natten til onsdag blevet spærret i begge retninger mellem afkørsel 53 Odense SV og afkørsel 54 Vissenbjerg.

Det skyldes, at en eller flere ukendte gerningsmænd har kastet sten ned på motorvejen fra en bro.

Det oplyser Torben Jakobsen, vagthavende ved Fyns Politi.

- Der er blevet kastet sten fra en motorvejsbro, og derfor har vi valgt at spærre motorvejen i begge retninger, siger Torben Jakobsen.

Kunne ikke nå at undvige

Ingen personer er kommet til skade, men to biler er blevet beskadiget, fortæller vagtchefen.

- Det er sten, som er kastet ned på vejen, som bilerne er kørt ind i. Den ene bilist så stenen blive kastet, men kunne ikke nå at undvige, tilføjer Torben Jakobsen.

Motorvejen var lukket i flere timer og blev genåbnet kort efter klokken fem. Fyns Politi er stadig på stedet og er i gang med at afhøre folk, men har derudover ingen kommentarer om efterforskningen til TV 2.

Samme bro som tragisk dødsulykke

Nattens stenkast sker fra den samme motorvejsbro, hvor en bil med en tysk familie blev ramt af en stor betonklods en søndag morgen i august 2016.

En 33-årig tysk kvinde blev dræbt på stedet, mens manden på 36 år i dag er så handicappet, at han skal plejes døgnet rundt.

Kun deres 5-årige søn slap uskadt fra ulykken og bor i dag hos sine bedsteforældre.

Hos Fyns Politi tager man stadig sagen meget alvorligt, fortalte vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen i sommer. 

- Vi vil gerne have sagen opklaret, for det er jo en hamrende ulykkelig situation. Der står en familie tilbage, der er blevet smerteligt ramt. De sidder tilbage med et tomrum, sagde Per Lydiksen Laursen til TV 2 i august.