Station 2

Ny video har givet flere end 30 tip i sag om drab på gravid

Gerningsmanden omtales som 'Kasketmanden', da han bar en sort kasket den aften, Louise Borglit blev myrdet.

Det er over et år siden Louise Borglit, der var gravid i syvende måned, blev dræbt.

Hun var ude at gå en tur med familiens golden retriever i Elverparken, da hun blev dræbt med flere knivstik. Mordet vakte stor opsigt, og politiet har endnu ikke fundet gerningsmanden.

Men for to uger siden frigav Københavns Vestegns Politi en overvågningsvideo fra Tornerosevej nær Elverparken i Herlev, hvor mordet fandt sted den 4. november 2016. Og det har givet resultater:

- Vi har fået over 30 henvendelser på baggrund af videoen, omtalen og udsendelsen i Station 2, siger efterforskningsleder i sagen Ole Nielsen til TV 2.

Politiet vil nu undersøge henvendelser

På overvågningsbillederne, som politiet har frigivet, ser man den såkaldte 'Kasketmand', politiet har ledt efter i over et år, og som de formoder er den mulige gerningsmand.

Omtalen af gerningsmanden som 'kasketmanden' skyldes, at han bar en sort kasket den aften, Louise Borglit blev myrdet. Udover den var han iført mørke bukser, mørke sko og en mørk jakke med en hætte, som var trukket op over hovedet.

Politiet vil nu undersøge, om de henvendelser, man har modtaget, kan hjælpe til at finde gerningsmanden.

- Nogle af dem, som har rettet henvendelse til os, skal afhøres, fortæller efterforskningslederen.

Motivet for drabet er stadig et mysterium for både politiet og Louise Borglits familie og venner. Intet tyder på, at hun har været offer for et røveri eller seksuelt overgreb.