Krimi

Hustru fundet dræbt - nu efterlyses 63-årig mand med nye billeder

Politiet frygter, at Bent Ovesen har gjort skade på sig selv.

- Vi har fået nogle henvendelser, men vi har brug for flere.

Sådan lyder det tirsdag fra politiinspektør hos Sydøstjyllands Politi, Carit Andersen, der i en ny appel opfordrer personer, der ved eller har set noget i sagen om en 61-årig kvinde, der lørdag blev fundet dræbt, til at henvende sig til politiet. 

Politiet mistænker kvindens 63-årige mand, Bent Ovesen, for at stå bag drabet, og derfor vælger politiet mandag at offentliggøre et modelfoto af den bil, han formentlig kører i.

Bilen er en gråbrun Ford Mondeo årgang 2015 med registreringsnummeret AU 24 836.

Forsvundet siden drabet

Bent Ovesen har været forsvundet, siden hans hustru lørdag blev fundet dræbt i parrets hjem på Christiansøvej i Kolding, og derfor vil Sydøstjyllands Politi gerne i kontakt med ham eller personer, der har set ham eller den gråbrune Ford Mondeo.

- Efterforskningen tyder på, at drabet er begået natten mellem torsdag og fredag, siger politiinspektør Carit Andersen

- Det er vores formodning, at Bent Ovesen og den gråbrune Ford Mondeo har forladt adressen omkring klokken 05.30 fredag morgen. Vi er derfor meget interesserede i at høre fra borgere, der kan have set ham omkring dette tidspunkt eller senere.

Bent Ovesen efterlyses for drabet på sin hustru.

Obduktion bekræfter drab

En obduktion mandag bekræftede, at den 61-årige kvinde blev dræbt, og at de påførte skader på kvinden var årsagen til hendes død, fortæller Carit Andersen til TV 2.

Politiet kan ikke oplyse yderligere omkring dødsårsagen.

Bent Ovesen er blevet efterlyst i hele Danmark, og politiet har de seneste tre dage ledt efter ham med både helikopter og hundepatruljer.

Politiet frygter, at Bent Ovesen har gjort skade på sig selv, og vil derfor gerne i kontakt med ham hurtigst muligt, oplyser politiinspektør Carit Andersen.

- Vi har endnu ikke fået nogen henvendelser, der kan hjælpe os helt på vej, siger han til TV 2.