Krimi

Kvinde tiltalt for at bestille lejemord over nettet

Kvinde skulle have betalt for mordet, men det blev alligevel ikke udført.

En opsigtsvækkende sag, hvor en kvinde skal have bestilt et lejemord over nettet, er efterforsket i hemmelighed og bag dobbeltlukkede døre af Nordsjællands Politi.

Kvinden er 58 år gammel og har siddet varetægtsfængslet siden 31. marts 2017, og ifølge politiet skal kontakten til den formodede lejemorder være etableret gennem en periode sidste vinter.

Det ønskede offer er en navngiven person, som politiet kender til, men vedkommendes relation til kvinden er endnu ikke kendt i offentligheden.

- Det er rigtigt, at der er rejst en sag, men jeg kan ikke sige mere end det, siger pressemedarbejder Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til TV 2.

Mål for bestilt drab kendt af politiet

Ifølge en kortfattet pressemeddelelse fra politiet er den 58-årige kvinde tiltalt for at have forsøgt at dræbe en person ved ikke bare at have bestilt lejemordet - men også betalt for det.

Et lejemord, der dog aldrig blev udført.

Retssagen kommer til at foregå i Retten i Lyngby og er berammet til fire dage - den 7., 8., 13. og 15. december 2017. Der er tale om en nævningesag, hvilket indikerer, at anklagemyndigheden vil kræve fire års fængsel eller mere.

Den tiltalte nægter sig skyldig i den rejste tiltale.