Obduktion viste intet - babylig sendes til flere undersøgelser

Det nedgravede spædbarn blev mandag fundet af bygningsarbejdere i et grønt område i Glostrup.

En obduktion har ikke kunnet løfte sløret for, hvordan det spædbarn, der i går blev fundet gravet ned i jorden ved et grønt område i Glostrup, er dødt.

I det hele taget kunne dagens obduktion ikke besvare mange af de spørgsmål, som Københavns Vestegns Politi har.

- Obduktionen kunne desværre ikke fastslå, hvilket køn barnet var, hvor gammelt det var eller hvor længe det har ligget i jorden. Dødsårsagen er vi heller ikke kommet nærmere, siger efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi Ole Nielsen til TV 2.

Sendes til yderligere undersøgelser

Liget skal nu sendes til yderligere retsmedicinske undersøgelser, som skal forsøge at klarlægge, hvad der er sket.

- Vi håber blandt andet at kemiske undersøgelser af spædbarnets tarme kan give os svar på, om det var et nyfødt barn eller om barnet havde taget næring til sig, siger Ole Nielsen.

Liget, der bar præg af at have ligget i jorden i nogen tid, blev fundet i går eftermiddag da nogle bygningsarbejdere, som arbejdede i området, så en rød beklædningsgenstand stikke op af jorden. Bygningsarbejderne mente, at der sammen med beklædningsgenstanden lå noget, der kunne være et barnelig. Derfor tilkaldte de politiet, som senere på dagen kunne bekræfte, at der ganske rigtigt var tale om et dødt spædbarn.

Har du set noget?

Umiddelbart er der ingen savnede spædbørn i området, og politiet beder derfor befolkningen om hjælp.

- Vi hører meget gerne fra personer, der ved noget eller kan have set noget i området omkring Brinken 5, der kan have forbindelse til sagen, siger Ole Nielsen.

Politiet kan kontaktes på nummer 114.