Spædbarn fundet nedgravet i Glostrup

Politiet vil gerne høre fra personer, der har viden om et forsvundet spædbarn eller som har oplysninger i forbindelse med sagen.

Københavns Vestegns politi bekræfter over for TV 2, at der er blevet fundet et barnelig nedgravet i et grønt område i Glostrup.

- Vi kan nu bekræfte, at der er tale om et skelet fra et barn, siger vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Søren Uhre til TV 2.

De første undersøgelser på stedet har vist, at der er tale om et spædbarn, der har været dødt i noget tid.

Blev fundet af håndværkere

Fundet blev gjort efter nogle håndværkere i området så en rød jakke eller trøje stikke op af jorden i området.

- Klokken 14.01 får vi en anmeldelse fra bygningsarbejderne, som mente, at der kunne ligge et barnelig i jorden, siger Søren Uhre.

Politiet har ikke fået nogle anmeldelser om savnede børn eller voksne i området, men man er netop nu i gang med at efterforske bagudrettet.

Efterforskningsleder Ole Nielsen: Retsmedicinere skal nu forsøge at opklare, hvor længe barnet har ligget i jorden. Video: Sofie Sparre

- Har nogen en viden om et spædbarn, som er forsvundet, eller kan bidrage med oplysninger i øvrigt, så hører vi gerne fra dem, siger efterforskningsleder Ole Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

- Vi har endnu intet bud på, hvor længe barnet har ligget i jorden, hvilket køn det har eller hvordan det er endt i jorden, siger Ole Nielsen.

Tirsdag skal politi og retsmedicinere mødes til ligsyn for at se, om man kan fastlægge, hvad der er sket med barnet.