Krimi

Dømt for at dele nøgenfotos - Nu er de kærester igen

En 21-årig kvinde er igen kærester med manden, der delte nøgenfotos af hende på internettet.

En 28-årig ung mand fra Vordingborg er sluppet med en mild straf for at dele intime billeder af ekskæresten på det sociale medie Instagram. 

Årsagen til den milde straf på 20 dages betinget fængsel er, at parret ikke længere er ekskærester. Efter billederne, hvor man blandt andet kan se den 21-årige kvindes bare bryster og bagdel, blev delt på nettet i december sidste år, har manden og den krænkede kvinde nemlig atter fundet sammen.

Det skriver Sjællandske.

Billeder kan have spredt sig

Det er langt fra første gang, at krænkende billeder af især unge kvinder ender på sociale medier på nettet, og det har man også været opmærksom på i forbindelse med den aktuelle sag.

- Det her er jo et område, der er meget politisk bevågenhed omkring. Selv om manden her siger, at han tog billederne ned efter kort tid, kan det jo ikke afvises, at de allerede har nået at sprede sig, forklarer anklager Christina Gregersen.

Sex og Samfund oplyser til TV 2, at man via rådgivningsportalen Sexlinjen hører om, at ofre for eksempelvis utroskab eller vold går tilbage til deres partner. Men at et tidligere offer for hævnporno på den måde finder sammen med gerningsmanden, har man ikke umiddelbart før hørt om.