Krimi

Bander i masseslagsmål ved McDonalds i Odense

Politi holder vagt foran Odense Universitetshospital ved en tidligere episode. Sonny Munk Carlsen / Scanpix Denmark

Ingen personer er anholdt efter to episoder i det odenseanske bandemiljø mandag aften.

Fyns Politi blev mandag aften kaldt ud til et masseslagsmål ved McDonalds tæt på Rosengårdscentret i Odense.

I en pressemeddelelse fortæller politiet, at mellem 10 og 15 personer fra bandemiljøet var involveret i slagsmålet. Politiet har en teori om, at der blev brugt slagvåben. Flere ruder i restauranten blev ødelagt. 

Senere på aftenen blev politiet så kaldt ud til Vollsmose, efter at en person fra samme gruppering blev udsat for et overfald. Her kom i alt tre personer til skade, og en af dem blev indlagt på Odense Universitetshospital til observation. Der er ingen anholdte i sagen.

 - Vi kører nultolerance overfor banderne på Fyn, og derfor har vi lige siden hændelserne i aftes arbejdet på højtryk med sagen, siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi i pressemeddelelsen. Politiet fik anmeldelsen om slagsmålet på McDonalds klokken 21.36, mens episoden i Vollsmose skete klokken 22.48.