To mænd sigtet for forsøg på manddrab efter skyderi i Aarhus

Flere personer er blevet sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen, oplyser Østjyllands Politi.

Et skyderi mellem rocker- og bandegrupperingerne endte lørdag aften galt.

To mænd blev anholdt. Den ene blev sigtet for forsøg på manddrab. Den anden blev sigtet for forsøg på grov vold og forsøg på manddrab. Begge varetægtsfængslet i fire uger. 

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet havde lørdag eftermiddag blevet til stede i området, hvor de havde anholdt flere personer med tilknytning til forskellige grupperinger. Flere af personerne med "en eller anden form for" tilknytning til banden Loyal to Familia blev anholdt som en del af en ransagningsaktion.

- Flere personer er blevet sigtet for overtrædelse af våbenlovgivningen, ligesom der blev fundet meget bandebeklædning, fortæller politiet.

Til kamp mod bander

Aktionen er en del af Østjyllands Politis bekæmpelse af rocker- og bandegrupperinger.

- Der er foretaget en række ransagninger i sagerne med diverse fund til følge, og det vil fortsat blive efterforsket, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Natten til søndag var den så gal igen. To personer, som netop var blevet løsladt, blev klokken 1 kørt ned af en personbil. 

Ved påkørslen pådrog de to mænd sig kvæstelser. En af dem brækkede blandt andet sit ene ben. Bilen, der påkørte dem, kørte efterfølgende væk fra stedet. Politiet efterforsker sagen som en bevidst påkørsel.

Østjyllands Politi fortsætter indsatsen mod de forskellige grupperinger og holder nøje øje med udviklingen.