Cykelhandler stukket ned under hjemmerøveri på Østerbro

TV 2 Kosmopol logo
I samarbejde med TV 2 Kosmopol

Politiet efterlyser nu vidner til det voldsomme overfald.

Et stort politiopbud er mandag morgen mødt op foran en butik på Østerbrogade i København.

Et øjenvidne siger til TV 2 Lorry, at der i første omgang kom en ambulance, hvorefter en række politibiler kom til stedet.

- Det eneste, jeg kan fortælle dig, er, at en cykelhandler på Østerbrogade 103 har været udsat for et røveri, siger vagtchef ved Københavns Politi, Lars Westerweel til TV 2 Lorry.

Stukket ned i sin lejlighed

Siden har politiet oplyst samme informationer på Twitter.

Ifølge Ekstra Bladet er den 69-årige ejer af cykelforretningen blevet stukket ned i sin lejlighed, der ligger i samme opgang.

Cykelhandleren blev ramt af tre knivstik, og han blev efter alt at dømme også slået og sparket.

- Han er på operationsbordet og det er alvorligt, men vi ved ikke mere om hans tilstand lige nu. Vi har ikke været i stand til at tale med ham, siger efterforskningsleder Hans Erik Raben til Københavns Politi. 

Stort område afspærret

Ifølge TV 2 Lorrys fotograf på stedet var mindst seks politibiler på Østerbrogade omkring det afspærrede område, hvor der også har været en hundefører. Samtidig arbejder et hold teknikere i telebutikken Phonecare.

Phonecare Østerbrogade oplyser til TV 2 Lorry, at de ikke har noget med den aktuelle sag at gøre, men at politiet anvender deres lokaler til den verserende efterforskning af sagen fra cykelhandleren.

Telebutikken ligger i det afspærrede område, og det er derfor, at politiet har spurgt om husly, oplyser Phonecare.