Krimi

To mænd sigtet for narkosalg efter 18-årig piges død

Sådan ser de livsfarlige piller ud, advarer Syd- og Sønderjyllands Politi. Syd- og Sønderjyllands Politi / Scanpix Denmark
TV Syd logo
I samarbejde med TV Syd

Lørdag døde en 18-årig pige efter at have taget ecstasy. Søndag er to mænd fra Esbjerg varetægtsfængslet for salg af euforiserende stoffer.

En festlig aften i en lejlighed i Bramming endte lørdag middag på tragisk vis, da en 18-årig pige afgik ved døden på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg efter at have indtaget ecstasypiller.

Efterfølgende opfordrede Syd- og Sønderjyllands Politi borgerne i området til at komme med tip – også specifikt på den slags piller, som pigen havde indtaget.

- Vi fik en række tip. Sammenholdt med andre oplysninger førte det til, at vi lørdag eftermiddag og aften ransagede flere adresser i Esbjerg, siger vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, til TV SYD og fortsætter:

- Det førte os på sporet af de to unge mænd fra Esbjerg, der nu er sigtet for handel med euforiserende stoffer.

De to mænd på henholdsvis 20 og 22 år blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Esbjerg søndag formiddag klokken 11.

- Dommeren har besluttet at de foreløbig er varetægtsfængslet i fire uger, forklarer Ole Aamann. 

Politiet ønsker ikke at udtale sig om, hvorvidt der er en sammenhæng mellem den 18-årige piges døde og søndagens varetægtsfængsling af de to mænd fra Esbjerg.

- Jeg kan ikke sige, om de har solgt den slags piller, som den 18-årige pige døde af, slutter vagtchefen.