Krimi

Beruset bilist glemte konen i nødsporet efter ulykke

Mand kørte galt, tissede i vejkanten og efterlod konen i nødsporet.

En 40-årig mand håndterede ikke situationen særlig godt, da han lørdag eftermiddag var involveret i et mindre færdselsuheld på motorvejen ved Vejle.

Den 40-årige rumæner og hans kone kørte mod syd i en varebil, da bilen strejfede en tysk personbil, som han var i gang med at overhale. Det fik ham til at dreje mod venstre og ramme autoværnet.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Efter sammenstødet holdt begge bilister ind i nødsporet, men rumæneren havde andre planer end at tale med føreren af den anden bil.

Han stillede sig i stedet ud i vejkanten og tissede.

Kørte galt igen

Da han var færdig med at lade vandet, satte han sig ind i sin bil igen og kørte fra stedet - og en sikkert sur kone. Hun var nemlig steget ud af bilen og stod nu tilbage i nødsporet.

- Hun står stadig på stedet, da vi når frem, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Bystrup til Vejle Amts Folkeblad.

Manden i varebilen nåede dog ikke langt, før politiet fandt ham. Han var kørt af motorvejen ved Kolding Øst og forulykket ved Fynsvej.

Da politiet fik fat i ham, afslørede en spiritusprøve, at manden var beruset. Han blev derfor sigtet for færdselsuheldet, for at flygte fra stedet og for spirituskørsel.