Seks personer fundet døde i hus

Seks personer er fundet døde på en adresse i Ulstrup i Midtjylland.

Østjyllands Politi har mandag eftermiddag fundet seks personer døde på en adresse i byen Ulstrup mellem Randers og Viborg.

I en pressemeddelelse skriver Østjyllands Politi, at de døde er to voksne og fire børn. 

- Der pågår i øjeblikket et større politimæssigt og retsmedicinsk arbejde på stedet. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at sige noget om, hvad der ligger bag dødsfaldene, skriver Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Flere timers undersøgelser

Politiet fik anmeldelsen klokken 12.03 mandag. Da ambulancer og politi ankom til huset, som ligger i et parcelhuskvarter, fandt de de seks omkomne.

Tidligere skrev politiet på Twitter, at der var "mistænkelige forhold" på adressen, som blev undersøgt. 

  - Vi kan ikke sige mere på nuværende tidspunkt. Så snart vi selv ved mere, melder vi det ud, siger presseansvarlig ved Østjyllands Politi Marianne Morgen til TV 2.

Politiet kan klokken 16 ikke oplyse, hvad der står bag dødsfaldene eller forbindelsen mellem de seks personer.   

Den lokale skole, Ulstrup skole, oplyser på sin hjemmeside, at de er blevet underrettet og forbereder sig på at snakke med skolens elever tirsdag.  

- Vi er dybt berørte over, hvad der er sket, og vi sender vores medfølelse til de pårørende. I morgen tidlig er vi klar i dagtilbud og på skolen med omsorg og støtte til kammeraterne, skriver skolen.

Østjyllands Politi oplyser ved 19-tiden mandag aften, at der forsat arbejdes på stedet. Og at det er politiets vurdering, at der først er nyt omkring de nærmere omstændigheder i morgen tirsdag.