Krimi

Kørte teenagesøstre ned i lyskryds: Forlod derefter sin bil og tog flugten

Nær et storcenter blev to teenagesøstre påkørt. TV 2

Politiet har anholdt og sigtet en flugtbilist i Herning, der blev eftersøgt efter påkørslen af to teenagesøstre, hvoraf den ene brækkede foden.

Politiet har anholdt og efterfølgende løsladt en flugtbilist, der flygtede efter at han havde påkørt to 16-årige søstre i et kryds i Herning. Umiddelbart inden påkørslen ramte flugtbilisten en lysregulering.

Efter påkørslen forsvandt den sølvgrå Mercedes fra stedet.

Politiet kom på sporet af den nu sigtede 30-årige mand, da han efterlod bilen efter flugten. Bilen var mandens egen.

Den ene af de to teenagere brækkede foden under påkørslen, som skete kort efter klokken 17. Hun er efterfølgende kørt på hospitalet for at blive opereret.

Vagchef ved MIdt- og Vestjyllands politi, Bjarne Askholm, fortæller at den 30-årige kommer til at stå overfor flere sigtelser i færdselsloven.

Umiddelbart ikke påvirket

Om han bliver sigtet efter straffeloven, vil der først blive taget stilling til, når politiet kender den præcise tilstand på de påkørte teenagere. 

- Men han vurderes ikke til at være påvirket. Årsagen til at han flygtede, vil han ikke sige så meget om. Han siger, at han ikke kan huske noget, siger Bjarne Askholm.

Bilen kom kørende i høj hastighed ved et kryds, hvor manden lavede en undgivemanøvre – det var i den forbindelse at den 30-årige ramte de to teenagere. De stod ved et fodgængerfelt og ventede på grønt.

Politiet fandt frem til den nu sigtede ved hjælp af vidneudsagn og folk der kendte til gerningsmanden.