Krimi

Ingen nye spor i sag om motorvejsdrab: Har været i kontakt med 100 Volvo-ejere uden held

Fyns Politi er ikke nærmere en opklaring på betonklodsdrabet i slutningen af august.

Politiet er strandet i det fynske.

Efter en massiv efterforskning, mere end 500 henvendelser fra personer, afhøring af over 100 Volvo-ejere og en dusør på en kvart million kroner er Fyns Politi stadig ikke kommet nærmere en opklaring i betonklodsdrabet, hvor en 33-årig kvinde blev dræbt.

Det skriver DR.

I takt med at politiet endnu ikke har fået et gennembrud i sagen, bliver efterforskningen sat på vågeblus efter nytår - hvilket ikke huer politichef Michel Lichtenstein:

- Vi vil så gerne opklare denne sag, men det har vist sig at være meget udfordrende. Vi kan blandt andet ikke koble gerningsmand og offer sammen, da forbrydelsen virker fuldstændig tilfældig. Desuden håbede vi, at dusøren kunne hjælpe os, men desværre gav den ikke, hvad vi regnede med, siger han til DR.

Fyns Politi er optimistiske

Fyns Politi har store problemer med at klarlægge, hvem der har kørt på motorvejen, hvor uheldet skete, den pågældende nat. De synes, det virker mistænktsomt, at det endnu ikke har været muligt at identificere en gerningsmand.

På trods af at den massive efterforskning drosles ned efter nytår, er politiet på Fyn stadig optimistiske. 

Udover den 33-årige kvinde, blev en 36-årige mand hårdt kvæstet. Han er fortsat i kritisk tilstand. For nogle måneder siden blev han flyttet til et tysk hospital, mens parrets femårige søn bor hos pårørende.